Betöltés...

EA Sports FC 24 - 12000 FC Points (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 52.786 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kód tartalma:

- 12000 FC Points



Az FC Points az EA Sports FC 24 játékbeli fizetőeszköze, amelyet Ultimate Team csomagok vásárlására, az Ultimate Team Draft játékmódon való részvételre, a VOLTA FOOTBALL játékmódban új ruházati elemek feloldására, és még sok másra használhatsz fel, és ezáltal összeállíthatod álmaid csapatát.



Az alapjátékról:



Az EA Sports FC 24 a HyperMotionV, az Opta adatai által optimalizált PlayStyles és a továbbfejlesztett Frostbite Engine segítségével az eddigi legélethűbb futballélményt nyújtja.



Hitelesség

Az EA Sports FC 24 a valaha volt legautentikusabb futballélmény, több mint 19 000 teljesen licencelt játékossal, 700 csapattal, 30 bajnoksággal és több mint 300 globális partnerrel.



HyperMotionV technológia

A HyperMotionV több mint 180 profi férfi és női labdarúgó-mérkőzés volumetrikus adatainak felhasználásával olyan mozgást biztosít a játékbeli játékosoknak, hogy ezáltal az ember úgy érezheti játék közben, mintha egy valódi meccset nézne éppen. Ez lehetővé teszi a hiteles egyéni- és csapatmozgást, valamint a 1200 jellegzetes futásstílust, így a rajongók megtapasztalhatják a különböző világhírű játékosok egyéni mozgását és mozdulatait a játékon belül.



Női játékosok az Ultimate Team módban

Megérkeztek a női labdarúgók az Ultimate Team módba, így a valaha volt legnagyobb számú, egyetlen év alatt hozzáadott csúcskategóriás játékosokat tartalmazó bővítést kapott a mód. A hat új liga és a csapatépítési lehetőségek sokasága számos új stratégiai lehetőséget biztosít a játékosoknak a csapatuk összeállítása során.



PlayStyles

A PlayStyles életre kelti a játékosokat és az általános értékelésen túlmutatva megeleveníti azokat a játéktéri képességeket, amelyek a különböző játékosokat különlegessé teszik. A PlayStyles az Opta és egyéb források valós adataiból táplálkozik, és ezáltal olyan egyedi képességekkel ruházza fel a játékosokat, amelyeknek köszönhetően sokkal valósághűbbnek tűnik a játékmódjuk.



A továbbfejlesztett Frostbite Engine

A továbbfejlesztett Frostbite Engine élethű részletességgel kelti életre az EA Sports FC 24-et, ezáltal új szintre emelve a játékélményt. A vadonatúj SAPIEN karaktertechnológiának köszönhetően olyan valósághű kinézettel és mozgással rendelkező karaktermodelleknek lehetnek szemtanúi a játékosok a meccsek közben, amelyek anatómiailag 10x pontosabbak, mint az előző rész karaktermodelljei. Ezen felül pedig a játékosok ruhái is úgy viselkednek, hogy a azt az érzést adják vissza, mintha az ember valóban egy igazi focimeccset nézne.



Manager Career & Player Career

Tedd próbára a menedzseri képességeidet a Manager Career új, modern menedzsmentfunkcióival, beleértve olyan újdonságokat, mint a Spectator Mode, vagy törj utat magadnak a saját dicsőséged felé a Player Career játékmódban a Player Agent funkció segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "EA Sports FC 24 - 12000 FC Points (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: