Betöltés...

Vambrace: Cold Soul (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 16.403 Ft



A JÁTÉKRÓL

Vambrace: Cold Soul egy történetvezérelt roguelite, amely egy fagyos táj közepén játszódik. Tervezz expedíciókat, majd utazz az elátkozott város felszínére a csapatoddal. Használj egyedi erőket, kerüld el a csapdákat, bátran küzdj meg a furcsa találkozásokkal, és élj túl halálos harcokat ebben a gótikus fantasy kalandban!



Szinopszis

Az King of Shades megátkozta Icenaire nagyszerű városát. A város egykori lakói most állandó fagyhullás alatt állnak, és őrült lidércekként tértek vissza a halálból. A túlélők mélyen a föld alatt keresnek menedéket, ahol kétségbeesett hadjáratot indítanak e földöntúli hatalom ellen. A gyászos túlerő miatt rejtőzködni kényszerülnek, miközben a King of Shades élőhalottak seregét gyűjti össze felettük. Egy végzetes napon egy titokzatos idegen jelenik meg a városban egy elvarázsolt vambrace-szel. Talán ő az egyetlen reményük...



Játékmenet

Te vagy Evelia Lyric, az Aetherbrace hordozója és az egyetlen ember, aki képes belépni Icenaire-be. A túlélők most úgy tekintenek rád, mint a legjobb reményükre az Árnyak királya ellen. Csak egy probléma van... szánalmasan alulmaradtok, és a túlélés nem garantált. Vambrace: Cold Soul egy narratíva-központú játék, tele emlékezetes karakterekkel, brutális kihívásokkal és mély stratégiával. A siker érdekében éleslátó pártvezetőket kell választanod, táboroznod kell, hogy regenerálódj, furcsa találkozásokon kell átvergődnöd, és túl kell élned a halálos harcokat. Eladható készleteket gyűjtesz, vagy új tárgyakat készítesz belőlük a következő expedíciódhoz? Icenaire felszíne hideg és könyörtelen. Ezért jól készítsd fel a csapatodat, mielőtt elindulsz... nehogy csatlakozz az elátkozott város élőhalottaihoz. Ebben a játékban az élet és a halál közötti különbség a jó tervezésen és az okos taktikán múlik!



Jellemzők:

- Indulj el egy 7 izgalmas fejezeten átívelő epikus fantasy-kalandban.

- Teljesítsd a mellékküldetéseket, hogy akár 26 új, tematikus karakterkinézetet oldj fel.

- Állítsd össze a csapatodat 5 fajból és 10 egyedi újoncosztályból.

- Készíts tárgyakat és páncélokat az utazások során összegyűjtött értékes anyagokból.

- Hozz döntő fontosságú döntéseket, ahol egy rossz lépés megpecsételheti a csapatod sorsát.

- Készülj fel jól, vagy ítéld társaidat végleges halálra.

- Találj kódexoldalakat, hogy bővítsd Ethera történelmét és mitikus történelmét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Vambrace: Cold Soul (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: