Betöltés...

Dragon Quest Builders 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.522 Ft





A JÁTÉKRÓL



A DRAGON QUEST BUILDERS 2 a kritikusok által elismert blokk-építő RPG, amelyet Yuji Horii, a DRAGON QUEST sorozat alkotói, Akira Toriyama karaktertervező és Koichi Sugiyama zeneszerző alkotnak - most a Steam játékosok számára!

A Steam verzió tartalmazza az összes Season Pass tartalmat, amely korábban konzolos verziókon jelent meg:

Hotto Stuff Pack, Modernist Pack, Aquarium Pack, Designer Sunglasses, Legendary Builder Outfit, Dragonlord's Throne és még sok más!

Ne hagyd, hogy a név becsapjon, a 2 ellenére ez egy teljesen önálló élmény, amely új karaktereket, kiterjedt világot, korlátlan épületkombinációkat és sztorit tartalmaz, amely biztosan kielégíti a régóta rajongókat és újonnan érkezőket!

Induljon el egy epikus utazáson, és ő lett az építőmester! Testreszabhatja karakterét, és elindul, hogy egy elhagyott világot felelevenítsen egy titokzatos Malroth társ mellett. Ezután vedd online az építtetőt, és csatlakozz a barátaidhoz, hogy működjenek együtt és alkossanak valami igazán csodálatos dolgot.

Jellemzők



Blokképítő RPG - Bizonyítsa be magát építőnek és harcosnak, segítsen a birodalom lakosságának újjáépíteni pusztított földjeiket. Minél többet segítesz, annál inkább szíveket és elismerést kapsz. Készüljön fel a kreativitás és a barátságosság gyógyítására!

Kreatív nyitott világ - Nagyszerű struktúrákat készíthet ebben a fantáziablokk-világban, sokféle lehetőséggel.

Fedezze fel, gyűjtsön és dolgozzon - Minden sziget saját egyedi anyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik az új alkotások fejlesztését, készítését és elkészítését. Útja során javítja képességeit és növekszik építőként, miközben új recepteket és tervrajzokat tanul.

Félelmetes ellenségek harcolnak partnere mellett - a titokzatos Malroth kíséri Önt a titokzatos Malroth, agresszív amnéziával, aki kedveli az ellenséges harcot. Hatalmas támadásai és képességei a harctéren valóban nélkülözhetetlenek!

Csattanás, úszás és siklás egy kiterjedt világban - Szaladj át a szabad mezőkön, és fedezd fel a bájos falvakat, az áruló aknákat és a látványos kastélyokat. Merüljön el a vizes mélységben, hogy felfedezze a rejtett kincseket, másszon fel a legmagasabb hegyre, hogy elkapja a naplementét, és csúsztasson haza, hogy pihenjen a következő kalandnapra.

Ültessen, öntsön és növekedjen! - Dolgozzon együtt a falubeliekkel a talaj megmunkálásához, a magok ültetéséhez és a sokféle növény termesztéséhez. Ügyeljen arra, hogy testre szabja a mezők építésének módját, hogy támogassa a termesztett növényeket. Betakarítson bármit a szerény káposztától az édes cukornádig!

Tervezés és építkezés online barátokkal - A nagy projektek nagy segítséget igényelnek! Legfeljebb 4 játékos állhat össze online és építhet bármit, amit csak el tud képzelni az Isle of Awakening homokozóban.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dragon Quest Builders 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: