Betöltés...

DARIUSBURST Chronicle Saviours (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.121 Ft



A JÁTÉKRÓLFIGYELEM!! A DARIUSBURST krónikus mentők gyorsan közelednek!







A DARIUSBURST Chronicle Saviors a Taito DARIUS arcade stílusú lövöldözős játékának legújabb része. Robbanja fel az idegen tengeri szörnyek hordáit, és az elágazó környezetben átélje saját útját.



Jellemzők:

A leggazdagabb tartalom a Darius sorozatban: az összes arcade tartalom a Another Chronicle EX (AC) -ból, valamint az új Chronicle Saviors (CS) üzemmódból.

AC módban többféle üzemmód van: Original, Original EX és Chronicle Mode. Az Eredeti mód az arcade kampány hiteles kikapcsolódása elágazási szintjeivel. Az Original EX mód az arcade kampány nehezebb változata, amelyet olyan játékosok számára terveztek, akik extra kihívást akarnak.

A Krónika mód tartalmaz egy óriási 3000+ fokozatot, amelyeket a globális szereplők kinyithatnak. Minden alkalommal, amikor egy játékos kinyitja a világot a szekrényén *, hozzáférhet hozzá is. Verseny, hogy megmentse őket!

A CS Mode egyjátékos történetmód, több mint 200 szakaszban, a DARIUS története teljes idővonaláig. Vizsgálja meg újra a klasszikus Darius hajókat és a zenét ebben a végső rajongói élményben!

9 játszható hajó közül választhat, köztük a klasszikus Darius játékok Silver Hawk változatai és egy új, CS-exkluzív hajó. Egyes hajók erős Burst fegyverekkel vannak felszerelve, míg mások erőteljes alapvető tűzerővel rendelkeznek. Válaszd ki a legmegfelelőbb játéklejátszót, és használja a hajó egyedi erősségeit és gyengeségeit az ellenségeidek robbantásához.

Több mint 40 hatalmas, vízi témájú csatahajó, beleértve a sorozat kedvenceit, mint a "Nagy dolog" és a "Vasfosszilis", valamint az új CS-exkluzív főnökeket.

Egy kísérteties és emlékezetes Zuntata filmzene, amely klasszikus zeneszámokat és teljesen új kompozíciókat tartalmaz. Hangosan játssza le a Darius teljes élményéért!

Akár 4 játékos helyi co-op egyedülálló mechanikával, mint például megosztható bekapcsolások és a Burst fegyver kombók.

Grafikus beállítások különféle felbontásokra 16: 9 és 32: 9 képarányban - akár 3440 x 1440 felbontásig.

Az AC mód támogatja a kettős monitort 32: 9 képarányban és 6880 x 1440 felbontásig. A 32: 9 képarány megjelenik az egyképernyős kijelzőn, az eredeti játék megjelenésének megőrzése érdekében. A CS mód az egymonitoros kijelzőkhöz lett optimalizálva, hogy nagyobb képet kapjon. Függetlenül attól, hogy milyen beállításokat végez, a DARIUSBURST CS egy igazán hatalmas vizuális élmény!

A gőzteljesítmény, az online ranglisták és a felhő mentési mentései támogatottak. Versenyezz, hogy ki tudja megszerezni a legjobb pontszámot az egyes területeken!



A Darius lore, játékmódok, hajótípusok és egyéb információkkal kapcsolatban kérjük, látogasson el a Darius webhelyére a következő címen: http://darius.jp/dbcs/en/



* Így működik a kabinet funkció; amikor elkezdi játszani a DARIUSBURST CS-t, véletlenszerű virtuális kabinet lesz hozzárendelve. A krónika mód befejezésével felszabadíthatja a bolygót és felszabadíthat új területeket. Amikor felszabadít egy világot, azt fel is szabadítják és megoszthatják más játékosokkal, akik ugyanabban a kabinetben vannak. Versenyezz más játékosokkal, hogy megnézhesse, ki tud tisztázni a legtöbb világot, vagy hogy ki kapja meg a legmagasabb pontszámot az egyes világokban. Olyan, mint egy miniatűr univerzum, amelyet megosztasz másokkal!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DARIUSBURST Chronicle Saviours (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: