Betöltés...

ARK: Survival Evolved Altergift (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.518 Ft





A JÁTÉKRÓL



Az ARK nevű titokzatos sziget partján mezítelenül fagyoskodó és éhező férfiként vagy nőként vadászni kell, betakarítani az erőforrásokat, kézműves tárgyakat, termeszteni növényeket, kutatási technológiákat és menedékhelyeket kell építeni, hogy ellenálljanak az elemeknek. Használd ravaszságodat és erőforrásaidat a földön kószáló leviatán dinoszauruszok és más ősi lények megölésére vagy megszelídítésére, és más játékosok százaival állj össze vagy zsákmányolva, hogy túlélj, uralkodj ... és menekülj!

Jellemzők

Megszelídíteni, vonatozni és lovagolni egy élő ökoszisztémában

A túléléshez enni és inni kell, különféle növények és húsok különböző táplálkozási tulajdonságokkal rendelkeznek, beleértve az emberi húst is. Édes vízellátás biztosítása otthonában és a készletben sürgető probléma. Minden fizikai cselekedetért étel és víz kerül, a távolsági utazások megélhetési veszéllyel vannak tele! A készlet súlya lassabbá teszi a mozgást, és a nappali / éjszakai ciklus a randomizált időjárási mintákkal együtt újabb kihívást jelent a környezet hőmérsékletének megváltoztatásával, ami gyorsabban éhezést vagy szomjúságot okoz.

Építsen tüzet vagy menedéket, és készítsen sokféle testreszabható ruházatot és páncélt, hogy megvédje magát a helykárosodástól és a szélsőséges hőmérséklettől a dinamikus beltéri / kültéri szigetelési számítási rendszer segítségével.

Hajlamos a terméseire, és ezek finom és ritka gyümölcsök termeléséhez fognak felhasználni, amelyek felhasználásával rengeteg logikai receptet lehet főzni és hasznos tonikokat készíteni!

Fedezze fel, hogy megtalálja a legritkább növényi magot, amely a legerősebb tulajdonságokkal rendelkezik! A vegetáriánusok és vegánok virágozhatnak, és erőszakmentesen elsajátíthatják és meghódíthatják az ARK-t!

Ha elegendő ritka áldozati cikket visz be a különleges Summon helyszínekre, akkor felhívhatja magára az ARK egyik istenszerű mitikus lényének figyelmét, aki csatába érkezik.

Hozz létre egy törzset, és add hozzá barátaidat, és az összes háziállatodat bárki megparancsolhatja és összefoghatja a törzsedben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "ARK: Survival Evolved Altergift (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: