Betöltés...

Madden NFL 24 - 12000 Madden Points (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 59.434 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kód tartalma:

- 12000 Madden Points



A Madden Points a Madden NFL 24 játékbeli fizetőeszköze. Ezeket a pontokat meg lehet szerezni játék által is, de valódi pénzért is megvásárolhatóak. Különböző előnyökhöz juthatnak a játékosok általa, mint például új játékosok feloldása, a csapatok tulajdonságainak fejlesztése, csomagok vásárlása ritka és erős tárgyak megszerzésének reményében, illetve exkluzív tartalmak feloldása.



Az alapjátékról:



Tapasztald meg a FieldSENSE legújabb változatát a Madden NFL 24-ben. A valósághűbb karaktermozgás és az intelligensebb mesterséges intelligencia segítségével magabiztosan játszhatod ki játékstratégiádat, és bármelyik ellenfeled fölé kerekedhetsz.



Bemutatkozik a SAPIEN Technology

A SAPIEN Technology ugrásszerű előrelépést jelent az NFL-játékosok realizmusa terén, mivel a sportolók testfelépítésének pontosabb kidolgozása és variációja valósághűbb mozgást eredményez.



FieldSENSE

A FieldSENSE legújabb verziója továbbfejlesztett játékmenet-alapot kínál, illetve nagyobb kontrollt és realizmust biztosít minden játékmódban.



MI-fejlesztések

Az intelligensebb mesterséges intelligencia az általad végzett cselekedetekre finomabb és valósághűbb játékosakciókat, és reakciókat tesz lehetővé, ezáltal sokkal nagyobb bizalmat fektethetsz abba, hogy az MI által irányított csapattársaid a te játéktervednek megfelelően fognak cselekedni.



Skill-Based Passing 2.0

Vess be egy győztes egykezes dobást a továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, dobj mesteri pontossággal az új dobásanimációk segítségével, és számíts a védekezés autentikusabb reakcióira a Skill-Based Passing 2.0-val bevezetett DB viselkedés révén.



Hit Everything 2.0

Csapattársaid értékelései és helyzetfelismerése mostantól hatásosabbak, így bízhatsz benne, hogy sokkal hatékonyabbak és profibbak lesznek a meccsek során.



Írd meg a saját történeted

A FieldSENSE által nyújtott részletes és pontos irányításnak köszönhetően érj el kimagasló eredményt az NFL-karrieredben. Válaszd ki a pozíciódat és a testalkatodat, és szabd testre a karakteredet, hogy teljesítsd a célokat - mint például az NFL Combine-t -, amelyek segítenek meghatározni a Draft-sorrendet. Fejlődj egészen 99 OVR-ig, és építsd fel a hagyatékodat, miközben az év során teljesen új minijátékokban és élő játékososztályozásban veszel részt.



Franchise

Válj egy szuper amerikai focistává. Különböző minijátékok és edzések segítségével fejleszd a csapatodat. Használd ki az új városokkal és új mezekkel ellátott, egyszerűsített csapatáthelyezési funkciót, hogy megteremtsd a saját Franchise történetedet. Légy a saját jövőd ura a Free Agency 2.0 segítségével, írd át a szerződéseket kedved szerint, és tegyél ellenajánlatokat a kulcsfontosságú játékosoknak. Szerezz és tarts meg szupersztárokat az olyan funkciókkal, mint az 50 új, egyedi draftgenerátor, az új Trade Logic Tuning, és még sok más. Használd az új commissioner-eszközöket, hogy testre szabd a játékélményedet az online és offline összefüggő ligákban.



Madden Ultimate Team

Fejleszd és tökéletesítsd a jelenlegi NFL-sztárokból és Hall of Fame-legendákból álló, képzeletbeli játékosállományodat gyorsabban az egész évben érkező új szezonok tartalmaival. Mindig van miért játszani a Field Pass kihívásokkal, amelyek jutalmakat oldanak fel a Madden Ultimate Teamben, és segítenek a lehető legerősebb csapat összeállításában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Madden NFL 24 - 12000 Madden Points (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: