Betöltés...

Paradox Build It Bundle 2022 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.110 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Paradox Build It Bundle 2022 tartalma:

- Prison Architect teljes játék

- Cities: Skylines teljes játék

- Surviving Mars teljes játék





Prison Architect

Csak a világ legkegyetlenebb igazgatója képes megfékezni a világ legkegyetlenebb rabjait. Tervezd meg és fejleszd meg a személyre szabott büntetés-végrehajtási intézetedet a Prison Architect játékban.



Testreszabott elzárás

Ossza ki az erőforrásokat, hogy optimalizálja a börtönét, de ne korlátozza a tömeg áramlását, nehogy árvíz, tűz, verekedés vagy teljes lázadás legyen.



Befektetés és innováció

Csapoljon le szövetségi pénzekre támogatási kérelmekkel, és irányítsa pénzeszközeit a betegségek, a bandatevékenység, a peres ügyek és más dolgok leküzdésére!



Menedzsment és izomerő

Biztosítsd, hogy börtönöd *leginkább* etikus és biztonságos legyen a csúcsminőségű személyzettel, beleértve a fegyveres őröket, pszichológusokat, orvosokat, ügyvédeket és besúgókat.



Tervezett fogva tartás

Minden egyes fogoly bűnügyi előélete egyedi kezelési programokat, munkarendeket és reformműhelyeket igényel.



Lockdown Showdown

Kísérelj meg egy nagyszabású szökést a saját szupermax börtönödből az Escape módban, vagy próbáld ki az Online módot, hogy kipróbáld a 12 000 játékos által létrehozott börtön egyikét. Bővítsd birodalmadat korlátlanul a Sandbox módban.







Cities: Skylines

Cities: Skylines a klasszikus városszimuláció modern változata. A játék új játékelemeket vezet be, hogy megvalósítsa egy valódi város létrehozásának és fenntartásának izgalmát és nehézségeit, miközben kibővíti a városépítés néhány jól ismert trópusát. Csak a képzeleted szab határt, vedd át az irányítást, és nyúlj az ég felé!



Többszintű és kihívást jelentő szimuláció

Városodat felépíteni az alapoktól kezdve könnyű megtanulni, de nehéz elsajátítani. A városod polgármestereként játszva olyan alapvető követelmények egyensúlyozásával kell szembenézned, mint az oktatás, a víz- és villanyáram, a rendőrség, a tűzoltás, az egészségügy és még sok más, valamint a városod valós gazdasági rendszere. A városod polgárai gördülékenyen, hitelesen és hitelesen reagálnak a számos játékforgatókönyvre.



Kiterjedt helyi közlekedési szimuláció

A Colossal Order a Cities in Motion sorozat fejlesztésében szerzett széleskörű tapasztalatait teljes mértékben kihasználja a teljesen kidolgozott és jól kidolgozott helyi közlekedési szimulációban.



Kerületek és irányelvek

Légy több, mint egy egyszerű városházi adminisztrátor. A városod egyes részeinek kerületként való kijelölése olyan irányelvek alkalmazását eredményezi, amelyek révén a saját városod polgármesterévé válhatsz.



Használd ki a nappali és éjszakai ciklusokat

A város a napszakok során változik, és ez hatással van a polgárok időbeosztására. Éjszaka a forgalom láthatóan lassabb, és egyes zónás területek nem működnek teljes hatékonysággal. Cities: Skylines segítségével te irányíthatod a nappali és éjszakai ciklus különböző aspektusainak kezelését.



Kiterjedt modding-támogatás

Építs vagy fejleszd a meglévő térképeket és struktúrákat. Ezután importálhatod alkotásaidat a játékba, megoszthatod őket, valamint letöltheted más városépítők alkotásait a Steam műhelyben.







Surviving Mars

Lesznek leküzdendő kihívások. Végezd el a stratégiádat, és javítsd a kolóniád túlélési esélyeit, miközben megfejted ennek az idegen világnak a rejtélyeit. Készen állsz? A Mars vár rád.



Építs fenntartható kolóniát az űrben

Az emberi életre alkalmatlan bolygón való építkezés kihívást jelent egy intelligens, működőképes kolónia létrehozására. A rossz tervezés nem a forgalmi dugókról szól, hanem a telepeseid túléléséről. Tényleg nem akarsz gördülő áramkimaradásokat egy olyan városban, amelyet egy oxigén nélküli helyen építettek.



Eszméletlenül leszimulált telepesek

Minden telepes egyedi egyéniség, problémáival és erősségeivel, amelyek befolyásolják a többi telepes igényeit és viselkedését. A dolgok igazán érdekessé válhatnak, ha a vezető tudósod alkoholizmusba esik egy-egy túl hosszú éjszakát követően a laborban.



Futurisztikus űrkupola építés

Retro-futurisztikus szuperépületek, amelyekben telepesek, gyárak és kereskedelmi épületek laknak, saját "szomszédsági személyiséggel". Hozz létre olyan kolóniákat, amelyek a tudományt mindennél többre értékelik, miközben a fáradt munkások a helyi bárban isszák el a fizetésüket, vagy próbálkozz egy utópiával a csillagok között.



A Mars titkainak felfedezése

Az Asimov és Clarke klasszikus sci-fije által inspirált Surviving Mars számos titkot rejt. A játékosok minden egyes végigjátszás során találkozhatnak a Mars egy-egy egyedileg megalkotott rejtélyével. E titkok felfedése nagy szerencsét vagy szörnyű pusztulást hozhat a kolóniának. Mi az a gömb, amely a HUB B kolónia előtt manifesztálódott, és barátságos-e?



Véletlenszerű kutatási fa

A statikus és a véletlenszerű kutatást kombinálhatjátok a kísérletezéssel, ami minden egyes játékbeli utazás során más-más élményt tesz lehetővé. Érj el új tudományos áttöréseket a Mars felszínének feltérképezetlen terepének felfedezésével.



Egyedi retro-futurisztikus esztétika

A hatvanas évek fényes futurizmusának elegáns, modern felfogása. A felfedezések és kalandok kora.



Kiterjedt mod-támogatás

Készítsd el saját fantasztikus épületeidet, parkjaidat vagy akár egy rejtélyt, amit a Surviving Mars kiterjedt és kényelmes modding eszközeivel megoszthatsz. Oszd meg legszebb alkotásaidat a közösséggel, hogy felépítsd a tökéletes társadalmat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Paradox Build It Bundle 2022 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: