Betöltés...

Grimmwood - They Come at Night (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.975 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Grimmwood egy kihívást jelentő szövetkezet MMO, amely zökkenőmentesen ötvözi a túlélés, a stratégia és a felfedezés elemeit egy játékban.



Belevetette magát egy misztikus erdő közepébe, és egy falu része lesz, ahol akár 39 másik ember is játszik; mindezekkel még soha nem találkozott. Minden nap éjfélkor a szörnyek megtámadják a falut, és össze kell állnod, hogy sikeresen megszervezd a védekezést a túlélés érdekében. Nappal felfedezheti az erdő mélységét, hogy összegyűjtse erőforrásait, vagy a falu biztonságában maradhat, hogy épületeket és falakat építsen vagy javítson felkészülve az elkerülhetetlen szörnyhordákra, amelyek könyörtelenül megtámadnak.

Bár okosan válasszon, mit szeretne csinálni! Minden elvégzett művelet állóképességi pontokba kerül, amelyekből csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésére az egyes napi ciklusok során.



Jellemzők:



• Túlélni, minden esély ellenére, azzal, hogy egy csomó (elszigetelt) idegen emberből szoros kapcsolat válik.

• Fedezzen fel egy hatalmas eljárási szempontból elkészített erdőtérképet, amelynek nagysága 600 csempe!

• Aszinkron multiplayer, „Kövesse” mód, 24 órás napi ciklus

• Játssz a Barátokkal - Csatlakozz a Steam Barátokhoz játék közben, további gond nélkül.

• Blitz Mode - A játék módosított változatának lejátszása, ahol egyetlen nap csak 15 percig tart. Tökéletes, ha csak néhány Steam Baráttal szeretnél játszani. Teljesen stream-képes!

• Tartsa kordában testét és lelkét - a józan ész és a feltételrendszerek, amelyek közvetlenül (és közvetve) befolyásolják hatékonyságát minden cselekedetében.

• Nagy hangsúly a társadalmi interakcióban - Játékon belüli csevegés és fórum, ahol minden kulcsfontosságú döntés megtárgyalásra kerül.

• Permadeath, roguelike stílus - minden, amit magával visz a következő faluba, az a tudása és az ötletessége.

• Szavazzon azoknak a falusiaknak az elűzésére, akik nem járulnak hozzá a falu fennmaradásához, vagy egyszerűen megpróbálják elrontani mindenki tapasztalatait.



A Blitz mód

Ha a napi 24 órás ciklusok túl lassúak az Ön számára, akkor csak gyűljön össze barátaival (legfeljebb 10 játékos csatlakozhat egy faluba), és ossza szét a Grimmwood gyors és dühös változatában. A hangkommunikáció kulcsfontosságú - tehát készülj fel!



A világ

A falu, amelyet ön és túlélő társai felfedeztek az Erdő mélyén, több száz évesnek tűnik. Nincsenek életjelei - semmi sem utal arra, hogy mi történhetett volt lakóival.



A falu

A falu, amelyet a túlélők az Erdő mélyén fedeztek fel, sokkal idősebbnek tűnik - valószínűleg még egy évszázaddal is. Az élet minden jele nélkülöző - semmi sem utal arra, hogy mi történhetett korábbi lakóival.



A szörnyek

Az Erdő öreg és hatalmas. Vannak olyan dolgok, amelyeket senki sem látott ... legalábbis senki, aki a mesét elmondta. A falusiakat nem itt akarják keresni - csak a világ e sötét és eldugott részének természetes rendjét zavarják. Az Erdő pedig gondoskodik arról, hogy erre emlékeztessék a falusiakat.



A misztikus erők

Sok dolog, ami az erdőben történik, meghaladja mindazt, amit a falusiak valaha is tapasztaltak, és folyamatosan elkerüli megértését. Feltámadás, misztikus műtárgyak, gyógynövények és főzetek, amelyek csodálatos hatással vannak az emberi testre - sok mindent felfedezhetünk, megvizsgálhatunk és valószínűleg… félni kell.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Grimmwood - They Come at Night (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: