Betöltés...

Monomino (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.695 Ft



A JÁTÉKRÓLVidáman vándorolva a tömbös terepen, a Monomino babák nem törődnek a világon. De kevesen tudják, hogy veszélybe kerülnek. Ön felelős azért, hogy biztonságba juttassa őket.



A Monomino egy játékos kirakós játék, amelyet a szingapúri Nanyang Műszaki Egyetem, az Interaktív és Digitális Média Iskola utolsó évfolyamának hallgatói fejlesztettek ki. Segítsen irányítani a Monominos otthonát azáltal, hogy különböző formájú tömbökből épít utakat, vagy használjon olyan erőforrásokat, amelyek különleges képességekkel ajándékozzák meg a Monominókat. Gyorsan gondolkodnia kell, és próbára kell tennie a térismereti képességeit annak érdekében, hogy megvédje az imádnivaló kúp alakú csecsemőket, amikor önkéntelenül is bajba kerülnek.







Főbb jellemzők

Vizuálisan merész szintterv

Forgatható blokkok és elhelyezés

Karakternövelő erőforrások

Előretekerés és szünet

60 teljesítendő szint





Fejlesztő: A fejlesztők az utolsóéves hallgatók, akik a szingapúri Nanyang Műszaki Egyetemen, az Interaktív és Digitális Média Iskolájában tanulnak. A Monomino volt az utolsó év projektje, és olyan jó volt, hogy nem tudta megakadályozni, hogy közzétegyék. Iparági partnerségeket alakítottak ki a Sony Computer Entertainment Japan Asia céggel, és 2012-ben hivatalosan is kinevezték a PlayStation®First Academic Partner státuszba, Ázsia első akadémiai partnerévé!



Kiadó: A Degica azon dolgozik, hogy összekapcsolja a pontokat a játékfejlesztők, a terjesztők és a kiadók csatlakozásával. Szenvedélyesen segítenek a kisvállalkozásoknak és megszüntetik a keleti és a nyugati piac közötti szakadékot. A Degica célja a hiányosságok áthidalása, kapcsolatok létesítése és az ajtók nyitása az innovatív feltörekvő tehetségek számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Monomino (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: