Betöltés...

Six Days in Fallujah (Early Access) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.335 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Six Days in Fallujah egy rendkívül realisztikus, belső nézetes, taktikai lövöldözős játék, amely több mint 100 olyan tengerészgyalogos, katona és civil – mind amerikai, mind iraki - közreműködésével készült el, akik részt vettek a második fallúdzsai csatában. A Six Days a világ egyik legkeményebb modern csatájának igaz történetein alapul, és a játék játszásával valós helyzetekben találhatod magadat, amelyek leküzdéséhez igazi taktikákra lesz szükség.



4 játékos kooperatív játékmenet

A játék egy egyedülálló, taktikára épülő élményt kínál, amelyben 4 főből álló kooperatív csapatban tudtok részt venni a harcokban, amelyekben a koordináció és a profizmus kulcsfontosságú szerepet játszanak. Maradjatok szorosan együtt és mozogjatok óvatosan, mivel az MI-ellenfelek ugyanígy cselekszenek. A harcoló felek ugyanezeket a taktikákat alkalmazták a való életben, és ezáltal a második fallúdzsai csata a fél évszázad legvéresebb ütközetei között van számon tartva.



Procedurális architektúra

A tengerészgyalogosok sosem tudták, mi van a következő ajtó mögött. A Six Days-ben te sem tudod. Minden egyes küldetés megkezdésekor az épületek kívül-belül átalakulnak, az ellenségek új pozíciókat foglalnak el, és különböző fenyegetések bukkannak fel. Soha nem tudhatod, mire számíthatsz – mintha csak egy valódi harcban vennél részt.



Kiemelkedő mesterséges intelligencia

A legtöbb játékkal ellentétben, a Six Days-ben az MI-ellenfelek szabadon mozoghatnak a pálya minden pontján, és taktikák széles skáláját vetheti be ellened. Követhetnek lopakodva, oldalba támadhatnak, rajtad üthetnek, összehangolhatják a támadásiakat ellened, csapdába csalhatnak és még sok minden más. A csapatod nélkül a túlélé szinte lehetetlen.



360 fokos csatatér

Itt nincsenek frontvonalak. Az ellenség bárhonnan támadhat. Ráadásul állandóan a vakítóan világos kültér és a félelmetesen sötét beltér között kell mozognod. A védőknek minden előnye megvan. De te nem vagy védő…



Beltéri/kültéri sandbox

A Six Days-ben nincsenek bejáratott, lineáris utak. Szabadon nekivághatsz a kihívásoknak bármilyen irányból, beltéren és kültéren egyaránt. Mássz fel a háztetőkre, hogy felülről lefelé támadhass épületeket. Kelj át fadeszkákon az épületek között. Rúgd be a bejárati ajtót, vagy mássz be egy ablakon. A döntés a tiéd. De ugyanakkor a következmények is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Six Days in Fallujah (Early Access) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: