Betöltés...

The Texas Chain Saw Massacre (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.489 Ft



A JÁTÉKRÓL

Bújj a hírhedt Slaughter család egyik tagjának vagy valamelyik áldozatuk szerepébe a The Texas Chain Saw Massacre című, külső nézetes, aszimmetrikus horrorjátékban, amely az 1974-es, korszakalkotó és ikonikus horrorfilm alapján készült.



Vajon képes leszel túlélni?

Áldozatként az eszedre és a lopakodásra kell majd hagyatkoznod, ha el akarod kerülni a beteg családot, és meg akarod találni azokat a kulcsfontosságú eszközöket, amelyek végül a szabadságodhoz vezethetnek. A Slaughter Family játékosainak fel kell kutatniuk, le kell vadászniuk a „vendégeiket”, és meg kell akadályozniuk, hogy azok elszökjenek. A The Texas Chain Saw Massacre játékosai végre megtudhatják, hogy képesek lesznek-e túlélni az ikonikus filmből megismert borzalmakat, vagy azok áldozatául esnek.



Üdv a családban

A Gun Interactive által a játékosok ismét az egyik legismertebb horror franchise világát tapasztalhatják meg és élhetik át testközelből, nem csak a TV-képernyőkön keresztül. Légy részese te is az őrületnek, és tapasztald meg az őrült és hátborzongató élményt, amelyet a The Texas Chain Saw Massacre kínál.



A hitelesség művészete

Az autentikusság a Gun Interactive egyik alapvető szempontja a játékkészítés során. Ez viszont nem áll meg szimplán a karakterek dizánjának megtervezése során. A The Texas Chain Saw Massacre esetében a fejlesztők nem csak szimplán helyszíneket és karaktereket alkottak meg, hanem egy korhűen, és a film hangulatát megfelelően visszaadó atmoszférát és helyszínt sikerült rekreálniuk Texas képében.



Hű, de ugyanakkor új hangzásvilág

Az 1974-es eredeti film ikonikus hangzásvilágán alapuló, frissített és inspirált játékzene megalkotása nem egyszerű feladat. A Gun Interactive azonban remekül megoldotta ezt a feladatot, és sikerült olyan hangzásvilágot megalkotnia a játékhoz, amely hű az eredeti filmhez, de ugyanakkor új és érdekes is egyben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Texas Chain Saw Massacre (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: