Betöltés...

Rocket League - Esper (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 98.067 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Szeretnél egy futurisztikus járművet vezetni, amely Japán veszélyes utcáiról származik, és amely a roadstert és a motorkerékpárt ötvözi az elképzelhetetlen Esperrel, amely a Rocket League - Esper DLC csomag megvásárlásakor jár.

A Rocket League egy videojáték, amelyben a futball és a vezetés kéz a kézben járnak izgalmas mérkőzéseken, lenyűgöző fizikai rendszerrel.

Nem sok olyan cím létezik, amely egyesíti a focit és a vezetést, különösen őrült és szórakoztató módon. Lépjen be a jövőbe ebben a sport-akciójátékban, amelyben erősítővel szerelt járműveket vezet, amelyek segítségével gólokat szerezhet. Így van, a járművet és a fizika törvényeit használva juttatja el a labdát az ellenfél kapujába, és szerez egy pontot. Lehet, hogy elég egyszerűnek tűnik, de a játékban sokkal nehezebb, mint gondolnád.

A Rocket League számos részletes és lenyűgöző arénával rendelkezik. Ezeken a területeken az ellenfelek ellen úgy fog játszani, hogy beleütközik a labdába, és a levegőbe löki, lehetőleg az ellenség kapuja felé. A játékmenet sima és hatásos a rendkívül fejlett fizikai rendszernek köszönhetően, amely nagy hangsúlyt fektet a tömegre és a lendületre. A Rocket League egyszerre nagyon kaotikus és precíz. Az Ön feladata, hogy úgy használja járművét és lendületét, hogy képes legyen túlszárnyalni az ellenséges játékost, és megnyerje a mérkőzést.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Rocket League - Esper (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: