Betöltés...

Arcade Spirits: The New Challengers (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 10.863 Ft



A JÁTÉKRÓL

Egyensúlyozd ki a társasági életet és egy esport csapat vezetésének intenzitását egy retrofuturisztikus világban, ahol a játéktermek uralják a játékszínteret. A díjnyertes Arcade Spirits című vizuális regény sikere után a Fiction Factory Games egy úttörő, önálló folytatással tér vissza.



Testreszabható karakterek

Tervezd meg saját karakteredet és riválisodat a masszívan kibővített karakterkészítő segítségével. Válaszd ki a névmásaidat, alakítsd ki a személyiségedet, érzéseidet és preferenciáidat, majd lásd, ahogy ezek tükröződnek a történetben. Módosítsd a karakteredet és változtasd meg a névmásaidat minden fejezet után, hogy lásd, mi tükrözi a legjobban a karakteredet!



9 romantikus útvonal és többféle befejezés

Válaszd ki, hogyan alakul a történeted, miközben szerethető személyek változatos csoportjával lépsz kapcsolatba. Építsd fel saját bajnoki legendádat, és hagyd, hogy kapcsolataid gyönyörű barátságokká virágozzanak... vagy talán még többé?



Légy Esports bajnok

A lebilincselő és gyakran szívmelengető történet mellett a The New Challengers egyfajta klasszikus arcade-versenyt is belevet a játékba. Vedd fel a harcot a világgal a Fist of Discomfort 2-ben, amely egy taktikai harcos, a narratívába ágyazott játék.



Csodálatos szinkronhangok

Élvezd a hihetetlenül egyedi vizuális regényt, amely jellegzetes művészeti stílussal és színes, stílustól és személyiségtől duzzadó karakterekből álló szereplőgárdával rendelkezik. Éld át az érzelmi magasságokat és mélységeket a sztárszerű szinkronszínészek mellett, akik között ott van SungWon Cho (ProZD), Fryda Wolff, Simply Undrea és még sokan mások!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 46 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Arcade Spirits: The New Challengers (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: