Betöltés...

Forza Horizon 4 - Lego Speed Champions (Digitális kulcs - PC)

Ár: 26.220 Ft



A JÁTÉKRÓLA Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions a díjnyertes Forza Horizon 4 második nagy kiegészítője, amely egy csodálatos új LEGO-völgyet mutat be, ahol versenyezhetsz és felfedezhetsz. Gyűjtsd össze a saját téglakollekciódat, és építsd meg a Master Builder’s házát egy csodálatos LEGO Speed Champions autókból álló garázzsal, köztük a McLaren Senna-val, a Ferrari F40 Competizione-el és az 1967-es Mini Cooper S Rally-val. Teljesíts új, szórakoztató LEGO Brick kihívásokat és gyűjtsd össze az elrejtett bónusz kockákat.



Az alapjátékról:



A dinamikus évszakok mindent megváltoztatnak a világ legnagyobb autós fesztiválján.



Játékmenet

Fedezd fel a gyönyörű, történelmi Nagy-Britanniát egyedül, vagy állj össze másokkal és vezesd a világ legnagyobb autóinak százait natív 4K Ultra HD felbontásban. Ülj a volán mögé gyorsabban, mint valaha, a gyors játékújrakezdéssel és a jelentősen javított betöltési időkkel. Módosíts és vezess több mint 450 autót. Versenyezz, kaszkadőrözz, alkoss és fedezz fel - játsz ahogyan csak szeretnél és válj a Horizon szupersztárjává.



Jellemzők:

- Soha nem volt még jobb alkalom a Forza Horizon 4 játékhoz.

- Fedezd fel a gyönyörű, történelmi múltú Nagy Britanniát

- Tapasztald meg a korábbinál nagyobb vizuális valósághűséget minden eddiginél nagyobb távolságokon

- Ülj gyorsabban a volán mögé a gyors játékújrakezdéssel és a drasztikusan javított betöltési időkkel

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Forza Horizon 4 - Lego Speed Champions (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: