Betöltés...

Operation Flashpoint: Red River (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.555 Ft



A JÁTÉKRÓL



Álljon együtt az amerikai tengerészgyalogosokkal a Flashpoint: Red River hadműveletben , a legnagyobb taktikai gyalogsági lövészben.

A Marine Fireteam négy különálló és ingyenes osztályának egyikeként fog játszani - gránátos, cserkész, puskás és automata puskás -, amikor egy epikus kampányba kezd. Vegyen részt hatalmas homokozó csatatereken Tadzsikisztán, egy Afganisztán és Kína által határolt geopolitikai hotspot új környezetében. Szembe kell néznie a vadonatúj felkelők ellenségeinek kiszámíthatatlan fenyegetésével és a világ legnagyobb hadseregének, a kínai PLA-nak a hatalmával. Használjon hiteles taktikát saját kezdeményezésére, önállóan vagy négy játékos be- és kikapcsolása esetén.

A kiterjesztett visszajátszhatóság érdekében az Operation Flashpoint: Red River új osztályválasztást, kitöltési személyre szabást és önálló szövetkezeti Fireteam Engagementeket is tartalmaz. Hiteles fegyverek hatalmas választékával és lehetőségével pusztító légicsapásokat indíthat, a Flashpoint: Red River hadművelet egy soha nem látott tengerészgyalogos csizmájába teszi.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Operation Flashpoint: Red River (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: