Betöltés...

Marvel's Spider-Man Remastered (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.033 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Az Insomniac Games által a Marvellel közös együttműködésben fejlesztett és a Nixxes Software által PC-re optimalizált Marvel's Spider-Man Remastered játékban PC-n a a tapasztalt Peter Parker bőrébe bújhatsz, aki szövevényes bűncselekmények és ikonikus gonosztevők ellen harcol Marvel New Yorkjában. Ezzel egyidejűleg nehezen találja meg a kaotikus magánélete és a karrierje közti egyensúlyt, miközben a Marvel New Yorkjának sorsát cipeli a vállán.



Főbb jellemzők



Be Greater

Amikor a legendás Marvel-gonosztevők fenyegetik a Marvel New Yorkját, Peter Parker és Spider-Man világa összecsap. A város és szerettei megmentése érdekében kénytelen szembenézni a veszéllyel, és még nagyszerűbbé válni.



Bújj Spider-Man bőrébe.

Miután nyolc évet töltött a maszk mögött, Peter Parker a bűnüldözés mesterévé vált. Éld át a jóval tapasztaltabb Spider-Man erejét a rögtönzött harcokkal, a dinamikus akrobatikával, a gördülékeny városi mozgással és a környezeti interakciókkal.



Világok csapnak össze

Peter Parker és Spider-Man világa összecsap egy eredeti akciódús történetben. Ebben az új Spider-Man-univerzumban Peter és Spider-Man életéből ismert szereplők egyedi szerepekben kelnek ismét életre.



A Marvel New Yorkja a te játszótereddé válik

A A nagy alma megéled a Marvel’s Spider-Man játékban. Lendülj végig a mozgalmas környékeken, és hagyd, hogy lenyűgözzenek a Marvel és Manhattan legendás látnivalói. Használd fel a környezetet, hogy legendás harcokban küzd meg a gonosztevőkkel egy igazi akciódús történetben.



Átélheted a The City That Never Sleeps teljes tartalma által nyújtott élményt

A Marvel’s Spider-Man Remastered főtörténetének eseményeit követve átélheted Peter Parker utazásának folytatását a Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps játékban, három történetfejezettel, amelyek további küldetéseket és kihívásokat tartalmaznak

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 40 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Marvel's Spider-Man Remastered (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: