Betöltés...

Brawlhalla: Occult Collection Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.966 Ft



A JÁTÉKRÓL

A csomag tartalma:

- Dark Conjurers fegyverkinézet

- Shrouded Blade fegyverkinézet

- Grueling Terror fegyverkinézet

- Soul Battery fegyverkinézet

- Toxic Ranseur fegyverkinézet

- Necromantic Aura fegyverkinézet

- Corrupted Shredders fegyverkinézet

- Piercing Poison fegyverkinézet

- Plague Boost fegyverkinézet

- Baleful Greatblade fegyverkinézet

- Monstrous Aura fegyverkinézet

- Howling Siren fegyverkinézet

- Ghoulish Clutches fegyverkinézet



Az alapjátékról:



Egy epikus platformharcos akár 8 játékos számára online vagy helyi szinten. Próbáld ki az alkalmi szabad meccseket, rangsorolt meccseket, vagy hívd meg barátaidat egy privát szobába. És ez ingyenes! Játssz platformok között több millió játékossal PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, iOS, Android és Steam platformokon! Gyakori frissítések. Több mint ötven legenda.



Játssz mindenkivel, bárhol, ingyen

A Brawlhalla 100%-ban ingyenesen játszható, és nincs mód a hatalom megvásárlására. Ráadásul világszerte több mint 100 millióan játszottak már. Az Egyesült Államoktól Japánig, Brazíliától Ausztráliáig terjedő szerverrégiókkal bárkivel és mindenkivel játszhatsz, függetlenül attól, hogy ki vagy és hol van.



Több mint 50, egyfolytában bővülő legenda

A Brawlhalla 2-3 hetente új tartalmat ad ki. beleértve funkciókat, egyensúlyi változásokat, hibajavításokat és játszható legendákat, mint például Mordex, a jégerőt birtokló vérfarkas, Artemis, aki fekete lyukakat irányít, Bodvar, a félmedve viking és Hattori, a démoni nindzsa. A Legendák változatos választékával mindenki számára van valami.



Több mint 500 crossover karakter legendás IP-kből

Gyakori frissítéseink néha új crossovereket hoznak! Milyen legendás csatát fogsz lejátszani? John Cena & Po vs Ezio & Ryu? Finn & Jake vs Rayman & Aang? Shovel Knight & Lara Croft vs Alucard & Negan? Univerzumok ütköztek össze a Valhalla Nagy Tornáján!



Akár 8 játékos több mint 20 játékmódban

Játssz a barátaiddal versengő rangsorolt 2v2 vagy alkalmi játékmódokban, mint a Capture the Flag, a Kung Foot és a Volleybrawl. A kooperatív játékhoz próbáld ki a Horde & Walker Attack játékmódot. Túl sok barátod van? Nézelődhetnek, ha csatlakoznak a lobbidhoz, és megvárják, amíg sorra kerülnek. Egyszerűen oszd meg a terem kódját, és kezdődhet a verekedés.



Crossplay az összes platform között

A Brawlhalla ingyenesen játszható PC-n, Macen, Xboxon, PlayStationön, Nintendo Switch-en, iOS-en és Android eszközökön. A crossplay segítségével pedig platformtól függetlenül bárkivel játszhatsz. Bármelyik platformon bármelyik játékos csatlakozhat a lobbidhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Brawlhalla: Occult Collection Pack (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: