Betöltés...

Dead Space 3 - Awakened (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.500 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Tau Volantis-on holtan hagyott Isaac Clarke és John Carver egy félelmetes utazással néz szembe. Ahogy az őrület eluralkodik rajtuk, rájönnek, hogy nem bízhatnak sem a szemükben, sem egymásban. Az út a Terra Nova nevű hajóra vezet, amely most egy szadista unitológus szekta otthona. A horror folytatódik, ahogy a Dead Space a legsötétebb fejezetébe lép.



Dead Space 3



Játékmenet

Fésüld át a zord környezetet nyersanyagokért, és gyűjtsd össze az alkatrészeket, hogy megalkothasd a tökéletes, személyre szabott fegyvereket és túlélőeszközöket - szükséged lesz rájuk, ha azt szeretnéd, hogy Isaac és Carver élve hagyja el a bolygót. A Necromorphs-ok pedig csak egyike a sok ellenségnek, amelyekkel ezúttal szembe kell nézned. Győzd le a lavinákat, az alattomos jégmászást, az erőszakos vadont és a halálosabbnál halálosabb, fejlettebb ellenségek seregét a küldetésed során, hogy megmentsd az emberiséget a közelgő apokalipszistől.



Álljatok össze és győzzétek le együtt a terrort

Játszd végig a teljes kampányt online kooperatív vagy egyjátékos módban. Könnyen be- és kiszállhatsz a játékból.



Tapasztald meg az ellenséges, új környezetet

Irány a bolygó, hogy felfedezz alvilági városokat és fogadj el mellékküldetéseket. Fedezd fel a fagyos terepet, és kutass elhagyott táborokat.



Indulj el egy izgalmas expedícióra az emberiség megmentéséért

Fedezd fel a múltat, fedezd fel a Necromorph terror forrását, és küzdj az emberi faj kihalásának megakadályozásáért.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dead Space 3 - Awakened (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: