Betöltés...

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition (Windows 10) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.205 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Minecraft Dungeons: Ultimate Edition (Windows 10) tartalma:

- Minecraft Dungeons alapjáték

- Minecraft Dungeons: Jungle Awakens kiegészítő

- Minecraft Dungeons: Creeping Winter kiegészítő

- Minecraft Dungeons: Howling Peaks kiegészítő

- Minecraft Dungeons: Flames of the Nether kiegészítő

- Minecraft Dungeons: Hidden Depths kiegészítő

- Minecraft Dungeons: Echoing Void kiegészítő

- Hero DLC kiegészítő





Játékmenet

Küzdd át magad egy teljesen új akció-kalandjátékon, amelyet a klasszikus dungeon crawler-ek ihlettek, és amely a Minecraft-univerzumban játszódik! Birkózz meg a dungeon-okkal egyedül, vagy fogj össze a barátaiddal! Akár négy játékos is harcolhat együtt az akciódús, kincsekkel teli, vadul változatos pályákon - mindezt egy epikus küldetés során, hogy megmentsd a falusiakat és legyőzd a gonosz Arch-Illager-t! Fedezd fel a nagyhatalmú új fegyverek és tárgyak tárházát, amelyek segítségével legyőzheted az új és csúnya mob-ok könyörtelen hadait. Harcolj, vagy menekülj át a kanyonokon, mocsarakon és - természetesen - bányákon! Minden kalandornak, aki elég bátor, vagy bolond ahhoz, hogy felfedezze ezt a tömbszerű és gyönyörű világot felkészülten kell érkeznie.



Lehetőségek

Személyre szabhatod a karakteredet, aztán harcolhatsz közelharci ütésekkel, hátrálhatsz távolsági támadásokkal, vagy tankolhatsz át a tömegeken, nehéz páncélzattal védve magad! Fedezd fel a kincsekkel teli szinteket, hogy legyőzd a gonosz Arch-Illager-t!



Jellemzők:

- Harcolj új és csúnya mob-okkal ebben a klasszikus dungeon crawler-ek által inspirált, teljesen új akció-kalandjátékban.

- Játssz akár négy játékossal egy csapatban, majd küzdjetek együtt a kooperatív módban

- Oldj fel több tucat egyedi tárgyat és fegyvervarázslatot a pusztító speciális támadásokhoz





Jungle Awakens

Ahogy a dzsungel lombjai alatt fenyegetések kelnek életre, rajtad múlik, hogy megmentsd ezeket a zöldellő vidékeket. Vállalj új küldetéseket, harcolj új mob-okkal és küzdj meg a dzsungel nagyhatalmú förtelmével!



Fedezd fel a dzsungelt

Egy hihetetlen erő forrása zuhant le egy távoli, veszélyes dzsungel kanyargó indái közé. Ez a titokzatos erő az aljas indákon keresztül terjesztette befolyását és most új rémségek virágoznak - mint például a Leap leaf és a Whisperer. Túrázz végig három új küldetésen, amelyek a dzsungel szívébe vezetnek, ahol új fegyvereket, páncélokat és ereklyéket találsz. Ez az utazás a legbátrabb hősöknek való, hiszen minden csavarodott inda és ösvény a rontás forrásához vezet: a dzsungel förtelméhez. Ezzel a szörnyeteggel meg kell küzdened, hogy helyreállítsd az egyensúlyt a dzsungelben, ezért csapj le rá hűen és mozogj sebesen.



Jellemzők:

- Küzdj végig 3 új küldetésen

- Harcolj a Leapleaf-el és a Whisperer-el

- Szállj szembe a dzsungel förtelmével

- Új fegyverek, páncélok és ereklyék





Creeping Winter

A közelgő tél lassan mindent elfoglal, amit megérint és a fagyos erő forrása egy nagyhatalmú teremtmény, a Wretched Wraith. Hogy megállítsd a véget nem érő telet annak jeges útján,

nemes hősnként új küldetéseket kell vállalnod a nulla fok alatt rekedt földeken. Nem csak

téli szelek próbálják eltéríteni a hőst az útjáról, hogy elpusztítsa a Wretched Wraith-et, hanem új

ellenségek is, mint az Illusioner és a Iceologer, akik csatlakoznak a harchoz! Miközben vadászod a romlás forrását, új páncélokat, fegyvereket és ereklyéket fedezhetsz fel a hó és a jég alatt. Maradj

higgadt és biztos kézzel, hiszen ez a fagy könyörtelen.



Jellemzők:

- Vállalj 3 vadonatúj küldetést

- Harcolj az Illusioner és a Iceologer ellen

- Szállj szembe a Wretched Wraith-el

- Új fegyverek, páncélok és ereklyék

- Csússz át a jégen





Howling Peaks

Egy különös erő megrontotta egy távoli hegység egykor magányos csúcsait, és most azzal fenyeget, hogy a világot viharral veszi uralma alá. A csúcsra való feljutás drámai magasságokat és mélységeket tartogat, a káprázatos új páncéloktól, fegyverektől és tárgyaktól kezdve a sziklák között megbúvó gonosz új ellenségekig. Új ellenségek, mint a Squall Golem és a Mountaineer várnak a csúcson arra, aki elég bátor ahhoz, hogy ellopja erejük forrását. Mindennek a tetején ott van a viharos konfliktus forrása, a Tempest Golem, akit le kell győznöd, mielőtt minden remény tovaszáll.



Jellemzők:

- Fedezz fel három izgalmas új küldetést

- Találkozz új félelmetes mob-okkal

- Győzd le a Tempest Golem-et

- Új fegyverek, páncélok és ereklyék





Flames of the Nether

A Minecraft Dungeons a legújabb kiegészítővel, a Flames of the Nether-el hozza a hőséget! Utazz el a Nether szívébe hat új küldetésben, amelyekkel teljesen új módon fedezheted fel az ismerős biom-okat. Az előtted álló kaland új ereklyéket, fegyvereket és felszereléseket hoz azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy szembenézzenek a Nether veszélyes mob-jainak tüzes haragjával. Győződj meg róla, hogy rendelkezel a legújabb kiegészítővel és ne maradj le az eddigi legambiciózusabb Minecraft Dungeons tartalomról.





Hidden Depths

Vesd bele magad a következő kalandodba az új Minecraft Dungeons kiegészítővel, a Hidden Depths-el! Egy sötét áramlaton keresztül magával vitt szilánk az Orb of Dominance-ból most olyan lényeket ébreszt fel, amelyek régóta szunnyadtak a tenger alatt. Rajtad múlik, hogy megszabadítsd az áradatokat a romlástól. Elsüllyedt és megfulladt ellenségek légiói leselkednek az elveszett kincsek között, ezért ébernek kell maradnod a nyomás alatt. Az óceán természeti szépsége elterelheti a figyelmet a mélység veszélyeiről, de az új fegyverek, felszerelések és ereklyék mindent megkönnyítenek.





Echoing Void

Végigkövetted az Arch-Illager történetét és megtaláltad az Orb of Dominance szilánkjait. Most itt az ideje, hogy eljuss az End-hez. A legújabb kiegészítővel, az Echoing Void-al. Érd el a Minecraft Dungeons történetének végét! Félelmetes lehet az ismeretlenbe lépni és szembenézni az End-el, de ne feledd, hogy az igazi kincs a barátok, akiket az út során szereztél! Bár a tényleges kincs is nagyszerű.



Jellemzők:

- Három új küldetés

- Teljesen új mob-ok és ellenségek

- Új fegyverek, felszerelések és ereklyék

- Két új kinézet és egy kisállat

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Minecraft Dungeons: Ultimate Edition (Windows 10) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: