Betöltés...

Natec Genesis Holm 300 RGB gaming asztal fekete

Ár: 70.600 Ft

HŰSÉGES TÁRS
Függetlenül attól, hogy milyen intenzív a csata, a Genesis Holm 300 RGB lesz a legjobb társa! A Genesis Holm 300 RGB mindent magában foglaló játékasztal nagy munkaterületet nyújt szilárd és tartós felépítéssel, és széles körű kampányait kényelmessé és élvezetessé teszi. A kiváló minőségű MDF-ből készült szénszálas laminált asztallap...

HŰSÉGES TÁRS
Függetlenül attól, hogy milyen intenzív a csata, a Genesis Holm 300 RGB lesz a legjobb társa! A Genesis Holm 300 RGB mindent magában foglaló játékasztal nagy munkaterületet nyújt szilárd és tartós felépítéssel, és széles körű kampányait kényelmessé és élvezetessé teszi. A kiváló minőségű MDF-ből készült szénszálas laminált asztallap bőségesen elfér minden szükséges tartozék számára, beleértve a maxi méretű egérpadot, amelyet oly sok heves játékos szeret használni.

ERGONOMIKUSAN OPTIMALIZÁLT
Az íróasztal kényelmes monitortartóval van felszerelve az ergonómia optimalizálása és több szabad hely biztosítása érdekében. A képernyő helyzete elengedhetetlen a szem fáradtságának elkerülése és a test megfelelő testtartása érdekében a hosszú ülések során. Szükség esetén az állványt bármikor leválaszthatja vagy felszerelheti.

MINDEN FELSZERELÉSE SZERVEZETT
A geekery számára felszerelt Genesis Holm 300 RGB fémhuzaltartókkal rendelkezik a fejhallgató és a gamepadok számára. Az egész éjszakás munkamenet túlélése érdekében megtarthatja energiaitalját vagy egy csésze kedvenc kávéját a speciális tartóban. A tartók univerzális rögzítéssel rendelkeznek, így jobbra vagy balra helyezhetik el, amelyik jobban megfelel neked. Az íróasztal rendben tartása érdekében a kábelek rendezéséhez egy hosszabbítótálca van elhelyezve. Az elejére ráhelyezhet egy tálcát, amely a legjobban szolgál a praktikus tárgyak vagy snackek számára.


TÖLTŐ ÉS USB PORT KÉZEN
A Genesis Holm 300 RGB beépített elosztóval rendelkezik, három USB 3.0 porttal és kábeljárattal, megkönnyítve a perifériák csatlakoztatását és az összes vezeték kezelését. Az integrált töltő lehetővé teszi az okostelefon vagy a hordozható eszközök vezeték nélküli töltését, így kéznél tarthatja mobilját.

EGYEDI HÁTTÉR
A végső wow effektus érdekében fokozza játékélményét távirányítású LED háttérvilágítással, több üzemmóddal és funkcióval. A távirányító lehetővé teszi a háttérvilágítás színének, módjának, sebességének és fényerejének megváltoztatását, fantasztikus és egyedi légkört teremtve, amely elviszi a virtuális valóságba. A háttérvilágítás az íróasztal alól világít, így nem ütközik össze más kiegészítők háttérvilágításával, hanem mesés módon világítja meg a környéket. Nyerje meg a csatát véres vörösben, és lazítson utána a nyugtató kék fényében.



Funkciók: Vezeték nélküli tölto, Hub USB
Felépítés: Szervezo kábelek, Dokumentum polc, Monitor polc, Gamepad tartó, Pohár tartó, Fejhallgató tartó
Megvilágítás: Igen
Anyag: MDF, acél
USB portok száma: 3
USB verzió: 3.0
Szín: fekete
Súly: 25 kg
Hossz: 120 cm
Szélesség: 60 cm
Magasság: 75 cm
A csomagolás mérete:127x67x13,5cm
Gyártó: Genesis

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Natec Genesis Holm 300 RGB gaming asztal fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: