Betöltés...

BlitzWolf® BW-FLB5 vezeték nélküli Gamer fülhallgató - RGB fények, 13mm Dynamic Driver

Ár: 17.649 Ft

Fülhallgató gamereknek és akiknek fontos a hangzás és a füles megjelenése. Anyaga: PC + ABS Bluetooth verzió: 5.0, low latency codec Hatótávolság: 10 méter Töltési idő: 2 óra Működési idő: 3 óra Irányítás: Nyomásérzékeny gombok Világítás: RGB fények A csomag tartalma: BlitzWolf® BW-FLB5 tötődobozzal, USB töltőkábel, felhasználó útmutató, garanciapapír

Rendkívül alacsony késés, játékhoz fejlejtszve - A hang és a kép szinkronizálása lehetővé teszi, hogy a kép és a hang ne csússzon el egymástól. 13 mm-es hangszóró, dinamikus meghajtással - Széles hangterjedelem, erőteljes és prémium hangzás, a részletes kidolgozás. HD mikrofon - a mikrofon kristálytiszta kommunikáció megteremtéséhez készült. Futurisztikus tervezés - Az UFO technológián alapuló áramköri minta rendkívüli futurisztikus és különleges kinézetet kölcsönöz a fülesnek. Káprázatosan RGB fény - A színes fény emeli a játékélményt! Ergonomikus és tökéletes illeszkedés a füledbe.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 43 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "BlitzWolf® BW-FLB5 vezeték nélküli Gamer fülhallgató - RGB fények, 13mm Dynamic Driver" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: