Betöltés...

Ars una iskolatáska M anatómia Fleur (5366) 24 54563667 Beérkezik:2024.04.10

Ár: 32.250 Ft

Képzeld el, milyen fantasztikus lenne, ha egy hátizsák nemcsak praktikus és kényelmes lenne, hanem még kedves és vidám is! Nos, ne keress tovább, mert megtaláltad: itt van a Fleur formájú iskolatáska, amely minden kisiskolás álma! Ez a hátizsák nem csupán egy egyszerű tárgy, hanem egy valódi kalandtárs minden iskolás gyermek számára. Kényelmes és ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén viselhető, miközben a szellőztető barázdák segítenek megőrizni a frissességet. A puha, méretre állítható vállpántok lehetővé teszik, hogy minden gyermek könnyedén beállíthassa a megfelelő hosszt, így a táska feszesen simulhat a hátához, biztosítva a maximális kényelmet. A hátizsák három nagy cipzáras rekeszében minden fontos dolog elfér, legyen szó tollakról, igazolványokról vagy akár kedvenc kulacsodról. A gumis zsebek oldalán könnyen elérheted a kulacsodat, hogy mindig frissítő italt ihass az iskolai napok során. A hátizsák alja tartós és kemény textillel bevont műanyagból készült, hogy bátran helyezhesd le a földre, anélkül hogy aggódnál a sérülések miatt. A nagy felületű fényvisszaverő elemek pedig gondoskodnak arról, hogy mindig jól látható légy az úton, akár sötétedés után is. A Fleur iskolatáska méretei: 330x450x210 mm, súlya mindössze 0,9 kg, mégis képes hordozni akár 10 kg-ot is! Az űrtartalma 23 liter, így minden iskolai felszerelésed kényelmesen elfér benne. Ne feledd, hogy minden Ars Una termékre 3 év garanciát vállalunk, hogy teljes biztonságban érezhesd magad a mindennapok során! Rendeld meg most a Fleur iskolatáskát, és készülj fel a legjobb kalandokra az iskolában!
Márka:Ars Una
IS/Minta::Fleur (5366) 24
, ISITARSAL00310, Táskák, 24509.73

 A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm méter, yard/ tájékoztató jellegűek! 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Papír írószer irodaszer rovaton belül a(z) "Ars una iskolatáska M anatómia Fleur (5366) 24 54563667 Beérkezik:2024.04.10" című hirdetést látja. (fent)