Betöltés...

Ghiozdan anatómiai KOSÁRLABDA, 38x39x19.5 cm - S-COOL

Ár: 23.579 Ft

Anatómiai hátizsák KOSÁRLABDA, 38x39x19.5 cm - S-COOL

Ez a hátizsák modell, amelyet kifejezetten az általános iskolai osztályok számára terveztek, egy könnyű hátizsák, amely a hát anatómiájához igazodik, modern kialakítással és hatékony válaszfalakkal, így a kicsik élvezhetik az életük ezen új szakaszában szükséges kényelmet és támogatást.

Funkciók:
- A hátizsák tágas fő rekesszel rendelkezik, amely két fém kurzorral ellátott műanyag cipzárral záródik a könnyű kezelés érdekében.
- A hátizsáknak két zsebe is van, az első pedig szervezővel és kulcstartóval van felszerelve. Műanyag cipzárral záródnak, fém csúszkával.
- A két oldalsó zseb, üveg vagy esernyő számára, felső szintjén rugalmas szalaggal rendelkezik.
- A megerősített, szivacsos, állítható hevederek könnyen beállíthatók a gyermek magasságának és a hátizsák belsejében lévő súlynak megfelelően. Hármas varratuk van. A hevederek a hashoz csatolhatók.
- A megerősített fogantyú szivacsozott a könnyű szállítás érdekében.
- Az anatómiai hát, szivacsos, kívülről van egy háló, amely lehetővé teszi a légáramlást.
- A három fényvisszaverő csík az oldalsó zsebeken és az elülső zseben van elrendezve.
- A cipzárak műanyagból készülnek, a kurzorok fémesek.
- A hátizsák 600D poliészterből készül, további PVC feldolgozással.
- A tömör hátizsák alapja EVA habból készült, és 4 műanyag lába van.
- Ok: KOSÁRLABDA.
- Csomagolás: fólia.

Hátizsák mérete: 38x19.5x39 cm
Rekesz mérete : 31x16.5x39 cm
Zseb mérete: 28x64.5x33 cm
Első zseb mérete: 25x2x28.5 cm
Szíj hossza: minimum 35 cm, maximum 77 cm
Súly: 0,7 kg
Térfogat: 24 L
Ajánlott életkor: 6-11 év

Figyelmeztetés!
Tisztítsa meg a portól tiszta, száraz ruhával. Tisztítsa meg a szennyeződésektől egy tiszta, vízzel megnedvesített ruhával, 1-2% mosószerrel. Ne mossa mosógépben, vasalja, tisztítsa gőzzel, ne tisztítsa meg kémiailag vagy szerves oldószerekkel.
A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül értékesítésre. Az oldalon található képek csak tájékoztató jellegűek.
A színezet, a tónus és a színintenzitás monitoronként eltérő lehet.
A csomagolást felnőttnek kell eltávolítania, kivennie és kidobnia. A termék csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! A termék tartalmazhat olyan kis részeket, amelyeket a kicsik lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, fulladásveszély áll fenn, vagy nem alkalmas 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a terméket tűztől, és ne hagyja magas hőmérsékleten és páratartalom körül. A termék kézi mérése miatt kisebb eltérés lehet a termék tényleges méretétől.

Cikkszám: 35762 / SC2117

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Papír írószer irodaszer rovaton belül a(z) "Ghiozdan anatómiai KOSÁRLABDA, 38x39x19.5 cm - S-COOL" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: