Betöltés...

Operaénekes ének tanítást és felvételire felkészítést vállal

Magánének tanítást és felvételire (konziba, főiskolára/egyetemre) való felkészítést vállalok Budapesten. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végeztem, világhírű operaénekesek növendéke voltam.
Elhivatottan vallom, hogy a tudás érték, amit át kell adni a jövő generációjának. Tanulmányaim során olyan zenei ismeretekre tettem szert, amelyeket a legnagyobb mértékben tudok hasznosítani a munkám során.
Magántanítványaimtól sok pozitív visszajelzést kaptam már, illetve sikeresen felkészítettem diákokat konzervatóriumi felvételire is. Emellett, fiatal életkoromnak köszönhetően hiszem, hogy közvetlen kapcsolatot tudok kialakítani a diákokkal, amely a közös sikeres munka egyik alapvető feltétele. Szeretettel várom a kezdőket és haladókat egyaránt! S nem csak klasszikus énekeseket. ;-)

Mellékelten az önéletrajzom:

Halmosi Tímea vagyok. Zenei tanulmányaimat 14 évesen kezdtem Balassagyarmaton, a Rózsavölgyi Márk Művészeti Iskolában Tóthné Lengyel Judit növendékeként. Innen felvételiztem 2003-ban Vácra, a Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskolába, magánének szakra, ahol Bakonyi Ilona lett az énekmesterem.
Két év múlva átjelentkeztem a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumba, ahol Fekete Mária volt az énektanárom, Hajnóczy Zsuzsanna a korrepetitorom.
2010-től a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója lettem, kezdetben Pászthy Júlia, majd Marton Éva növendéke. Hangfajom lírai szoprán, koloratúr készséggel.
Az akadémiai évek után magán úton tanultam énekelni. Tanáraim voltak Tokody Ilona és Muskát András.
Jelenleg is magán úton tanulok énekelni, énekmesterem Felber Gabriella, a Magyar Állami Operaház énekművésze.
Számos mesterkurzuson részt vettem. Ilyenek például: Marton Éva, Gulyás Dénes, Meláth Andrea, Keönch Boldizsár, Vashegyi György, Nicholas Clapton, Perencz Béla, Sass Sylvia.
A 2013/2014-es évadban a Magyar Nemzeti Színház, Johanna a máglyán című darabjában énekeltem a Budapesti Stúdió Kórussal, és a felújított Varázsfuvola produkcióban Papagena-t alakítottam a Zeneakadémián.
Megannyi külföldi és belföldi turnén közreműködtem, ahol számos kórusművet elénekeltem.
Olyan neves rendezőkkel dolgoztam együtt, mint Vidnyánszky Attila és Almási Tóth András, valamint olyan neves karmesterekkel, mint Alpaslan Ertüngealp, Sándor Szabolcs, Szabó Tibor, Strausz Kálmán, Bogányi Tibor és Kocsár Balázs.


Repertoárismerete m klasszikus énekesi végzettségemből adódóan javarészt klasszikus dalok, oratóriumok, operák.
Adatlap
Ár: 3.000 Ft
Település: XIII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Zene
Oktatás besorolása: Magánoktatás / Korrepetálás
 
Feladás dátuma: 2017.03.21
Eddig megtekintették 10 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Timi1988
Operaénekes ének tanítást és felvételire felkészítést vállal
Lehetőségek
Megosztók

Oktatás rovaton belül a(z) "Operaénekes ének tanítást és felvételire felkészítést vállal" című hirdetést látja. (fent)Oktatási hirdetések

Az oktatási rovatban magántanárok és oktatási intézmények hirdetései között böngészhet. Megtalálható korrepetálás, nyelvtanfolyam, OKJ és tanfolyam jellegű oktatás, oktatási segédeszközök, és egyéb oktatási apróhirdetések.

TIPP: Ha oktatási segédeszközöket keres, nézzen szét az ingyen elvihető és a könyvek rovatunkban is.