Betöltés...

Óvodai dajka

Ár: 90.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Képzéseink az ország több részén idnulnak, a pontos helyszínnel kapcsolatban keresse kollégáinkat e-mailben vagy telefonon.
képzés módja: csoportos képzés
jelentkezés feltétele: általános iskolai végzettség. A gyakorlathoz. egészségügyi kiskönyv.

Óvodás gyermekekkel szeretnél foglalkozni, és fontos számodra, hogy szerető és gondoskodó környezetben fejlődhessenek. Szeretnél részt venni a jövő generációjának nevelésében.
A jelentkezés beiratkozás folyamata.
A legegyszerűbb variáció az online jelentkezés. A jelentkezés másik variációja a személyes jelentkezés valamelyik irodánkban. Ebben az esetben érdemes az adott irodánkban lévő valamelyik kollégánkkal előzetesen időpontot egyeztetni, mert ezzel a várakozás lecsökken és Ön értékes időt takaríthat meg.

Az online jelentkezés esetén a jelentkezési lap beérkezése után bekérjük a tanfolyam megkezdéséhez szükséges iskolai végzettségeket esetleges szakmai előképzettségeket igazoló dokumentumokat.(Az irodában történő jelentkezés esetén ezeket a dokumentumokat a jelentkezés alkalmával kérjük).

Amennyiben az előzetes beszélgetések, vagy a beküldött dokumentumok a szakma valamilyen szintű ismeretére utalnak, akkor a jelentkező kérésére egy előzetes tudásszint felmérést végzünk. A korábban megszerzett tudás ismeretében a tanfolyam bizonyos óráinak látogatása alól a tanfolyami résztvevő felmentést kaphat, mellyel rengeteg időt nyerhet és akár jelentős utazási költséget is megtakaríthat.

A jelentkezés és az esetleges tudásszint felmérés után megtörténik a tanfolyami beiratkozás. A beiratkozás általában csoportos formában történik egy előre kitűzött időpontban. A beiratkozás időpontjáról azok kapnak tájékoztatást, akik már kitöltötték a jelentkezési lapot vagy online, vagy valamelyik irodánkban. A beiratkozással kapcsolatos információkat a tanfolyam tervezett kezdése előtt jellemzően másfél-két héttel küldjük ki a jelentkező által megadott e-mail címre.

A beiratkozás alkalmával a résztvevők a törvény által előírt dokumentumok kitöltése mellet számos információt kapnak a tanfolyam menetével, részleteivel kapcsolatban.
E-000794/2014/A013

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Egyéb
Oktatás besorolása: OKJ-s szakképzés
 
Eddig megtekintették 103 alkalommal

Oktatás rovaton belül a(z) "Óvodai dajka" című hirdetést látja. (fent)