Betöltés...

Lakberendező képzés Pécsett 4 félévben

A képzésünk elvégzéséhez nem kell dekoratőr végzettség, a vizsga sikeres letétele után magániskolai tanúsítványt adunk.
• Külön hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra. Ennek érdekében elmegyünk építkezésre, hogy a kivitelezés egyes fázisaival ott ismerkedjünk meg. Iparosok műhelyét sem hagyjuk ki, mely lehetőséget nyújt a szakmai fogások mellett az anyagismeret kézzelfoghatóvá tételére is. Országos és helyi szintű szakmai kiállításokon, termékbemutatókon veszünk részt. Kötelező szakmai gyakorlaton vesznek részt a hallgatók bútorüzletben, tervező mellett.
• Fontosnak tartjuk a tervek grafikai megjelenítését, ezért erre sok időt áldozunk. A megváltozott felnőttképzési körülményeket kihasználva nagyobb teret adunk a számítógépes tervezésnek. Terveket nemcsak kitalált családmodell alapján készítünk, hanem valóságos, éles helyzetekben is.
• Megtanuljuk az üzleti tervek készítésének módját, és a pályázat írási alapismeretekkel. Betekintünk a közösségi médiák használatába, és egy kis marketinges alapismeretbe. Kis létszámú csoportunk lehetővé teszi a személyes foglalkozások hatékonyságát.
• Magániskolai oklevelünk megfelel a vállalkozás indításához szükséges okiratnak.
A következő témakörök szerepelnek tantervünkben:
• Művész ettörténet, művészetelméleti alapozás
• Szabadkézi és műszaki rajz, ábrázolási gyakorlat, színezési technikák
• Vállalkozás i ismeretek (vállalkozás indításához tanácsadás, üzleti terv készítés, marketing módszerek ismertetése, értékesítési stratégiák)
• Lakberend ezési tervezés, feng shui, stílusok
• Beruházók képviseletéhez szükséges ismeretek
• Termék- és anyagismeret
• 3D számítógépes látványterv készítés (Az ARCHLine.XP Interior magyar nyelvű programmal elkészíthetők belsőépítészeti tervek, beleértve a teljes technikai dokumentációt, burkolatterveket, 3D modellt, költségbecslést, fotorealisztikus képeket és 3D filmeket)
A képzés 2017. február 4-én kezdődik. A szorgalmi időszak 2018. júniusig tart, a 4. félév áll a hallgatók rendelkezésére, hogy a záró tervdokumentációt elkészítsék A tanúsítványban szereplő érdemjegy az osztályozó vizsgák és a záróvizsga súlyozott átlagából kerül kiszámításra.
A képzés időtartama:4 félév, azaz 480 óra. Záróvizsga: 2018. január 30 9 modult kell teljesíteni, melyet az osztályozó vizsgák során értékelünk. A tanfolyam helyszíne: Szitakötő kreatívsuli, Pécs, Munkácsy u 30/a. Érdeklődés: Markó Viktória 303904675 [email protected]
Adatlap
Ár: 357.600 Ft
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Oktatás: Egyéb
Oktatás besorolása: Egyéb
Extrák: Gyakorlatcentrikus lakberendező képzés
 
Feladás dátuma: 2017.04.25
Eddig megtekintették 2429 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Markó Viktória
Lakberendező képzés Pécsett 4 félévben
Lehetőségek
Megosztók

Oktatás rovaton belül a(z) "Lakberendező képzés Pécsett 4 félévben" című hirdetést látja. (fent)Oktatási hirdetések

Az oktatási rovatban magántanárok és oktatási intézmények hirdetései között böngészhet. Megtalálható korrepetálás, nyelvtanfolyam, OKJ és tanfolyam jellegű oktatás, oktatási segédeszközök, és egyéb oktatási apróhirdetések.

TIPP: Ha oktatási segédeszközöket keres, nézzen szét az ingyen elvihető és a könyvek rovatunkban is.