A kiváló kovászos uborka készítése. Uborka mag eladó 100 ft
Ár: 100 Ft
Archivált hirdetés
Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
AKCIÓ!!! 1 csomag fürtös uborka mag 100 ft
Hozzávalók:
Az alap hozzávalók csak só, kapor, forró víz és kenyér.
Ha valaki különlegesebbet szeretne, a következőkből válogathat.
- 3 kg kis méretű, kovászolni való friss kemény, egy kicsit sem fonnyadt uborka.
- 1 csokor kapor, a legjobb a felmagzott fásodó szárú kapor.
- 1 fej fokhagyma, de kihagyható, mert elég a kapor bele. .
- 2 babérlevél, de aki nem szereti kihagyhatja, mert fonom nélküle is.
- kenyér sarka, vagy hámozott burgonya félbevágva. A burgonya is nagyon finom lesz benne és szintén meg lehet enni.
- pár szem egész bors, de kihagyható annak aki másképp szereti.
- 3 púpozott evőkanál só
- 2 liter legalább 60-70 fokos víz, hogy az uborka roppanós legyen. A hideg víztől könnyen megpuhul.
- 1 db 5 literes befőttes üveg
- 1 db kézi hűtőláda, hogy melegen tartsa (úgynevezett dunsztba tartsa) így hamarabb megérik és nem kell feltétlenül kánikula és napsütés hozzá. A hűtőláda ebben az esetben nem hűtésre szolgál, hanem hogy melegen tartsa az uborkát. Aki nem akar hűtőládát használni, az tegye napsütésbe az uborkát, de csak kis időre és nem a legerősebb napra.
Én nem szoktam napfényre rakni, mert könnyen üreges lesz az erős naptól, inkább dunsztba teszem.
Hozzávalók:
Az alap hozzávalók csak só, kapor, forró víz és kenyér.
Ha valaki különlegesebbet szeretne, a következőkből válogathat.
- 3 kg kis méretű, kovászolni való friss kemény, egy kicsit sem fonnyadt uborka.
- 1 csokor kapor, a legjobb a felmagzott fásodó szárú kapor.
- 1 fej fokhagyma, de kihagyható, mert elég a kapor bele. .
- 2 babérlevél, de aki nem szereti kihagyhatja, mert fonom nélküle is.
- kenyér sarka, vagy hámozott burgonya félbevágva. A burgonya is nagyon finom lesz benne és szintén meg lehet enni.
- pár szem egész bors, de kihagyható annak aki másképp szereti.
- 3 púpozott evőkanál só
- 2 liter legalább 60-70 fokos víz, hogy az uborka roppanós legyen. A hideg víztől könnyen megpuhul.
- 1 db 5 literes befőttes üveg
- 1 db kézi hűtőláda, hogy melegen tartsa (úgynevezett dunsztba tartsa) így hamarabb megérik és nem kell feltétlenül kánikula és napsütés hozzá. A hűtőláda ebben az esetben nem hűtésre szolgál, hanem hogy melegen tartsa az uborkát. Aki nem akar hűtőládát használni, az tegye napsütésbe az uborkát, de csak kis időre és nem a legerősebb napra.
Én nem szoktam napfényre rakni, mert könnyen üreges lesz az erős naptól, inkább dunsztba teszem.
Archiváltuk a hirdetést!
Tulajdonságok
Település: | VII. kerület |
A hirdető: | Tulajdonos hirdetése |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Növény típus: | Haszonnövény |
Eddig megtekintették 1804 alkalommal |
Növény rovaton belül a(z) "A kiváló kovászos uborka készítése. Uborka mag eladó 100 ft" című hirdetést látja. (fent)