Betöltés...

Laxllent növénytáska fekete 2 nagy 2 kicsi

Ár: 3.990 Ft

Laxllent növénytáska fekete 2 nagy 2 kicsi
Tartós és újrafelhasználható5 mm vastag filcszövetből készültMérete fí 40x20cm és fí 25x15cmMegerősített fogantyúk a könnyű mozgatáshozPerforált lemez a vízszivárgás ellen
A csomag 4 db táskát tartalmaz két méretben, ideális a csemeték neveléséhez és az átültetéshez. Az élénk színek feldobják a legunalmasabb falat is.
Gondoskodjon növényei kényelméről a különböző évszakokban! A táska kialakítása révén a növények télen melegebbek, nyáron hűvösebbek maradnak. Ez az ideális növekedési környezet hozzájárul növényei egészséges fejlődéséhez és bőséges virágzásához.
Vízvisszatartás, légáteresztő:
megakadályozza a gyökerek körbeforgását, elősegíti a terv növekedéséttélen melegebben tartja a növényt, nyáron pedig hűvösebb a növényt.a felesleges víz a szellőzőnyílásokon keresztül eltávolítható, így megelőzhető a gyökerek rothadása
Változtasson a hagyományos növénytartáson ezzel a környezetbarát, 5 mm vastag filcből készült növénytáskával! Ez a filctáska újrahasználható, nem törékeny és nem rohad meg, ami hosszú távon megbízható és fenntartható megoldást biztosít a növények számára.
A csomagban található két méretű táska (fí 40 x 20 cm és fí 25 x 15 cm) tökéletesen alkalmazkodik a különböző céljaihoz. A kisebb táska ideális a palánták nevelésére, mielőtt azokat a nagyobb táska méretűre ültetné.
Színes növényeink, melyek ebben az élénk növénytáskában nőnek, fel tudják dobni a legunalmasabb falakat is. A táska kialakítása révén a növények télen melegebbek, nyáron hűvösebbek maradnak, biztosítva az optimális növekedési környezetet.
A könnyűsúlyú növénytáska megerősített fogantyúkkal rendelkezik, így könnyen mozgatható. Egyszerűen használja otthona és kertje díszítésére, és hozzon létre egy zöld oázist a környezetében!
Csomag tartalma:
2 db 25x15 cm növénytáska
2 db 40x20 cm növénytáska

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Laxllent növénytáska fekete 2 nagy 2 kicsi" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: