Betöltés...

Laxllent növénytáska lila 30 literes

Ár: 3.990 Ft

Laxllent növénytáska lila 30 literes
A Laxllent Plants praktikus növénytáska, amelyet könnyedén használhatsz otthonodban vagy kertedben. Az alábbi funkciókkal rendelkezik:
Visszahajtható ablak tépőzárral: A táska egy ablakkal van ellátva, amelynek köszönhetően egyszerűen szedheted le a növényeket anélkül, hogy mélyen a talajba kellene ásnod. A tépőzárnak köszönhetően könnyedén megnyithatod és bezárhatod az ablakot.
Két fogantyú a könnyű emeléshez: A táska két erős fogantyúval van ellátva, amelyek megkönnyítik a szállítást és az áthelyezést. Így könnyedén áthelyezheted a növényeket a kívánt helyre.
Három légzőnyílás a vízelvezetéshez és légzéshez (gyökerek): A táska alján három légzőnyílás található, amelyek lehetővé teszik a víz kifolyását és a gyökerek számára szükséges légzést. Ez segít megőrizni a növények optimális egészségi állapotát.
Négy szín a otthonod és kerted díszítéséhez: A Laxllent Plants Tasch elérhető négy különböző színben, hogy a saját stílusodhoz és ízlésedhez illeszd. Választhatsz a kedvenc színed közül, hogy harmonizáljon a környezeteddel.
Az 5 lépés friss zöldségekhez:
Vásárold meg a Laxllent növénytáskát.Töltsd meg a táskát földdel.Helyezz magokat vagy gumókat a táskába.A növények remek környezetben növekednek.Szüreteld a zöldségeket az ablakon keresztül vagy közvetlenül.
A Laxllent Plants Tasch segítségével könnyedén termeszthetsz friss zöldségeket otthonodban vagy kertedben. Nincs szükség kertészeti tapasztalatra vagy nagy területre, hiszen a növények kényelmesen fejlődhetnek a növénytáskában. Ez egy kiváló megoldás azoknak, akik élvezik a kertészkedést, de korlátozott hely áll rendelkezésre.
Vásárold meg most a Laxllent Plants Tasch terméket, és fedezd fel a saját zöldségtermesztés izgalmas világát!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Laxllent növénytáska lila 30 literes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: