Betöltés...

Műtrágya Advanced Nutrients, Bud Factor X 500ML

Ár: 17.960 Ft

Soha nem késő maximalizálni a termést


A Bud Factor-X bioaktív összetevőket tartalmaz, amelyek fokozzák a növényekben rejlő tulajdonságokat, serkentik a terpenoidok, gyanták és illóolajok maximális termelését. A Bud Factor X komponenseit úgy tervezték, hogy maximalizálják a hozamot, ne csak a termés minőségét. A rendkívül bioaktív összetevők kiegyensúlyozott kombinációja maximalizálja a növények gyantatartalmát, valamint lehetővé teszi a növények számára, hogy a fotoszintézis maximális sebességével folytassák, amikor a növények általában kénytelenek "leállni". A nitrogén és a B-vitaminok csökkentett formái a képletben folytatják a gyökérfejlődést, különösen akkor, ha a Bud Factor X-et Piranha, Voodoo Juice és Tarantula mellett használják.

Sokféle növénynek van külső szerve. Itt választódnak ki a gyanták és az illóolajok. A gyanták és illóolajok két fő módon képezik a növény természetes védelmi rendszerének részét a rovarok ellen. Először is, a ragadós gyanták fizikai akadályt hoznak létre, amely megakadályozza a rovarokat, és csapdába ejtheti és megölheti a kisebb rovarokat, például a poratkákat. Másodszor, a gyantákban előállított aromás vegyületek sokféle rovarot elriasztanak attól, hogy érintkezzenek a növényekkel.

A Bud Factor X-et tápanyagokkal együtt alkalmazzák a korai virágzási fázistól kezdve, hogy kiváltsák és fenntartsák a gyanta szekréciójának magasabb szintjét a virágzási fázis során. A Bud Factor X összetevőit a növényi gyökerek elnyelik, és jelzik a növénynek, hogy maximalizálja ezen értékes vegyületek termelését. Ezt úgy érik el, hogy a növényben közvetlenül intracelluláris szinten rejlenek a receptorokat. Amikor ez megtörténik, a növény nemcsak kiváló minőségű, hanem továbbra is bőséges termést termelhet.

A Bud Factor X használatával a termelők elkerülhetik, hogy áldozatul essenek a kémiai kontrolloktól, például a kéntől, amelyek jelentősen csökkentik az olyan tulajdonságokat, mint az íz és az aroma a betakarításban.

A növényeket arra készteti, hogy maximalizálják az illóolajok és gyanták előállításának képességét.
táplálékot biztosít a gyökérzónában lévő hasznos mikrobáknak.
növeli a termesztett növények értékét illóolaj-tartalmukhoz, ami a kívánt hatóanyagok maximális hozamát eredményezi.


Előírások
Talaj: Igen
hidropónia Igen
Coco Igen
Növekedés Nem
Virág Igen
Gyökérerősítő Nem
Virág stimulátor Igen
Folyékony formátum
Gyártó fejlett tápanyagok

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Műtrágya Advanced Nutrients, Bud Factor X 500ML" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: