Betöltés...

200 LED lámpa növénynövekedéshez, Clip markolat - fehér

Ár: 12.246 Ft

200 LED lámpa növénynövekedéshez, Divendi-ro, Teljesítmény 20 W, Élettartam 50000 óra, 2 féle fény, Rugalmas kar, Kábelhossz 170 cm, Tápegység, BE/KI gomb, Rögzítőkapcsok, Prémium minőség, Fehér
 
Élvezze a magasabb szintű növénytermesztési élményt a Divendi-ro 200 LED növénynövekedési lámpájával. A kiváló minőségű mesterséges fény biztosítására tervezett lámpa számos innovatív funkcióval rendelkezik, amelyek támogatják a növények egészségét és fejlődését. 200 hatékony LED-jével, 50 000 órás élettartamával és ergonomikus kialakításával ez a lámpa ideális megoldás minden kertészkedés szerelmese vagy növénytermesztő számára.
 
20 W teljesítmény: Ez a lámpa optimális 20 wattos teljesítményt kínál, és biztosítja az egészséges és erőteljes növénynövekedéshez szükséges fényt életciklusuk bármely szakaszában.
 
Figyelemre méltó, 50 000 órás élettartamával ez a lámpa hosszú távú befektetés, amely több vegetációs időszakban is állandó előnyöket kínál.
 
2 tipuri de l umina: Kétféle fénye van, amely alkalmas a növénynövekedés különböző szakaszaira: vörös fény a virágzási fázishoz és kék fény a levelek és gyökerek fejlődéséhez.
 
Rugalmas F-kar: A rugalmas karral ez a lámpa könnyen alkalmazkodik a különböző szögekhez és magasságokhoz, így optimális megvilágítást biztosít növényei számára.
 
Hosszúság c ablu 170 cm: A nagyvonalú, 170 cm-es kábellel ez a lámpa rugalmas elhelyezést biztosít, lehetővé téve a növekvő tér leginkább hozzáférhetetlen sarkainak megvilágítását is.
 
Hálózati tápellátás: A hálózatról működő lámpa állandó és megbízható ellátást biztosít, így nem kell aggódnia a lemerült akkumulátorok miatt.
 
BE/KI gomb: Az egyszerűség a napirend a BE/KI gombbal, amely lehetővé teszi a lámpa állapotának egyszerű vezérlését anélkül, hogy bonyolítaná a dolgokat.
 
klipek: A rögzítőkapoccsal felszerelt lámpa könnyen felszerelhető különböző felületekre, így helyet takaríthat meg és stabil pozicionálást biztosít.
 
Prémium minőség: Az elegáns fehér dizájnnal rendelkező Divendi-ro 200 LED lámpa prémium minőséget sugároz, eleganciát és professzionalizmust hozva bármilyen termesztési környezetben.
 
A Divendi-ro 200 LED-es növénynövekedési lámpája nélkülözhetetlen eszköz a kertészkedés szerelmeseinek és a városi gazdálkodóknak. Az olyan fejlett funkciókkal, mint a rugalmas kar, a 2 féle fény és a hálózati tápellátás, ez a lámpa tökéletes választás a növények egészségének és erőteljes növekedésének elősegítésére. Fektessen be a prémium minőségbe, és alakítsa át a teret. a friss és élénk zöldek oázisában a Divendi-ro innovatív lámpájának segítségével.


Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "200 LED lámpa növénynövekedéshez, Clip markolat - fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: