Betöltés...

Műanyag virágcserép - 500 db

Ár: 36.590 Ft

SET - ez a készlet legfeljebb 500 edényt tartalmaz. Ez számos lehetőséget kínál különféle kertészeti projektekhez vagy növénytermesztéshez. A kerti edények minden részletében kifinomultak.
ERŐS ÉS VASTAG MŰANYAG - a műanyag, amelyből a cserepek készülnek, erős és vastag, ugyanakkor rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy a fiatal növényeket gyökérgolyóval könnyen eltávolítsa anélkül, hogy károsítaná őket. Csak az aljzat öntözése után óvatosan nyomja meg az edény oldalát. Tulajdonságaiknak köszönhetően az edények sokszor használhatók.
HŐMÉRSÉKLET ELLENÁLLÓ – a gyártóedények fekete színben kaphatók, és jó ellenálló képességgel rendelkeznek mind az alacsony, mind a magas hőmérséklettel szemben. A rugalmas műanyag lehetővé teszi az aljzat megfelelő hőmérsékletének és páratartalmának fenntartását, ami elősegíti a magvak gyorsabb csírázását.
PALÁNTÁKNAK - a termelő és kerti műanyag cserepek alkalmasak kézi és gépi ültetésre, azaz automata adagolók használatával. Az edény átmérője 16 cm, űrtartalma 2 liter.
MŰSZAKI ADATOK - fekete szín; anyaga: műanyag; kivezetések száma: 12; űrtartalom: 2 liter; magasság: 13 cm; felső átmérő: 16 cm; alsó átmérő: 12 cm; egy darab súlya: 45g; készlet súlya: 22,5 kg; súly a csomagban: 25,5 kg.
LEÍRÁS

fekete szín
anyaga: műanyag
kivezetések száma: 12
űrtartalom: 2 liter
magasság: 13 cm
felső átmérő: 16 cm
alsó átmérő: 12 cm
egy darab súlya: 45g
készlet súlya: 22,5 kg
súly a csomagban: 25,5 kg
BELEÉRTVE

500 edény

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 53 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Műanyag virágcserép - 500 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: