Betöltés...

Kétágú növénynevelő lámpa

Ár: 10.350 Ft

Kétágú növénynevelő lámpa A LED-es növénynevelő lámpa támogatja a fotoszintézist, aminek köszönhetően hatékonyabbá válik a növények növekedése és táplálkozása. Használata lehetővé teszi az Ön által termesztett növények és megfelelő fejlődését, beleértve a kis palántákat és dugványokat, valamint a kifejlett növényeket.
A LED növénynövesztő lámpa két hullámhosszú fényt kibocsátó izzókkal van felszerelve: 660 nm-es (piros fényű) és 450 nm-es (kék fényű) LED-eket tartalmaz.
A lámpa sikeresen használható beltéri növények megvilágítására (főleg, ha kevés a napfény), hidroponikus termesztésre és üvegházi termesztésre egyaránt. Amatőröknek és profiknak egyaránt tökéletes lesz. Nemcsak a szobanövényeket hanem fűszernövényeket és a zöldségeket is megvilágíthatod vele. időzítő: 3, 9 és 12 óra LED-ek száma: 40 izzó teljesítménye: 5V tápellátás: USB vízálló: IP54 rugalmas karok: igen színt bocsát ki: piros és kék LED típusa: piros – 630nm, kék – 470nm teljesítmény: 20W 2 világító panel dőlésszög akár 180 fok világítási erősség állítás: igen, 9 fokozat méretei: 68 x 12 x 7 cm súlya: 280 g Szállítási idő: max 5 munkanap

Tovább
Tulajdonságok
Növény típus: Növényvédőszerek / Cserepek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 82 alkalommal

Növény rovaton belül a(z) "Kétágú növénynevelő lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: