Betöltés...

Eladó új Triumph Thunderbird Storm

Ár: 5.516.462 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Thunderbird Storm.

Ez a gép újhullám unokatestvére aThunderbird sorozatnak. Non-króm vagyis jelentősen csökkentett krómozás, jellegzetes páros fényszórók, egyenes kormány. Ezek a Thunderbird Storm és egyben kitűnő alvázának a jellegzetességei ami több erővel és keményebb külalakkal párosul.

A motor teljesítményét a T-16 motor változata adja meg, amelynek kapacitása 1700 cm3, teljesítménye 98Le és 156 Nm nyomatékkal.
Agresszív, fekete kivitel, kettős fényszórók- Streetfighter stílus.
Alacsony ülés - 700mm, klasszikus megjelenés és könnyű kezelhetőség jellemzi.
Négydugattyús erőteljes féknyergek, opcionális ABS rendszer.
Két év garancia korlátozások nélküli futásteljesítménynél.
Triumph Thunderbird Storm egy erős cruiser azok számára akik elvárják a saját gépjüktől az igényes vezetést.

Egy megerősített soros kéthengeres motor megnövekedett térfogattal 1700 cm3, ez a T-16 motor változat. Massziv 107 mm átmérőjű dugattyú árasztja a motorból a 98 LE-t, 156Nm nyomatéknál már 2950forg./perc-nél. Triumph Thunderbird Storm kihasználja a Thunderbird sorozat alvázának legendás kezelhetőségét és a kiegyensúlyozotságát. Ez minden be van csomagolva egy „letisztult” punk designban. A dupla fényszórók, amelyek híressé tették a Rocket III és a Speed Triple modelleket, az egyenes kormányrúd, tökéletesen összeillenek a Street Rod stilussal. Mindezt kiegészítik a két színkombinációk: fekete, matt és fényes fekete. Alacsonyan elhelyezett ülés (magassága csak 700 mm) biztosítja a kényelmes ülő helyzetet, ami kellemesen meglepi mint a cruiser rajongókat valamint azokat akik még cruiseren soha nem ültek. Triumph ismert a motorkerékpárok világában a kiváló manőverezhetőségéről ami alól a Thunderbird Storm sem kivétel. A 47 mm-es első villával és hátsó lengéscsillapítókkal és öt beállítási lehetőséggel hozza a Storm pontos és stabil vezetését minden körülmények között. 310 mm átmérőjü két uszó tárcsákkal tökéletesen méretezett fékek, amelyekbe négydugattyús erőteljes féknyergek harapnak
és az opcionális ABS rendszer, ezek mind növelik a biztonságot bármely felületen. Ezen felül még hozzádva a sportos Metzeler Marathon gumik, amely kifejezetten a Thunderbird modellhez terveztek díszített ötküllős kerekeire.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bicske
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Évjárat: Új
Üzemanyag: Benzines
Futott km (ezer): 0,00
Hengerűrtart.: 1001 cm3 felett
Szállítható személyek száma: 2
Státusz: Külföldi
Jármű állapota: Normál
Hengerűrtartalom (cm3): 1699
Márka: Triumph
Besorolás: Egyéb
Extrák:
  • ABS
  • Garanciális
  • Tárcsafék
Extrák: öninditó,stb
 
Eddig megtekintették 2503 alkalommal

Motorok rovaton belül a(z) "Eladó új Triumph Thunderbird Storm" című hirdetést látja. (fent)