Betöltés...

UAG Plyo Pro Samsung Galaxy Z Fold 5 Tok - Átlátszó/Ezüst

Ár: 20.980 Ft

Plyo sorozatunk ötvözi a megbízható, katonailag tesztelt leejtés elleni védelmet a modern, csiszolt esztétikával, gyönyörű mindennapi páncélt és biztonságot teremtve telefonja számára. A TPU ütéselnyelő keret és a PC hátlap könnyű szerkezetével. Megbízható UAG tok ütésálló puha maggal és légpuha sarkokkal az ütések tompításához. A vékony profil nagyszerű kézben tartást biztosít, és könnyedén helyezheti telefonját a zsebébe vagy táskájába. Nyitott zsanéros kialakítás a maximális eszközfunkcionalitás érdekében. A tokba ágyazott erős mágnes biztosítja a zökkenőmentes rögzítést. Prémium nagy teherbírású védelem feltűnő kialakítással.

A PC-be ágyazott beépített mágneses modul a nagyobb tartósság érdekében. Kompatibilis a MagSafe és a legtöbb vezeték nélküli töltővel, beleértve a Qi vezeték nélküli töltést is. Kompatibilis a Samsung Pay szolgáltatássalEmelt keret. Könnyű hozzáférés az érintőképernyőhöz és a portokhozNyitott zsanérkialakítás a maximális eszközfunkcionalitás érdekében. A 2 részes tok kialakítása biztonságosan a helyére pattintható (ragasztó mellékelve az eszköz és a tok közötti ragasztáshoz).

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "UAG Plyo Pro Samsung Galaxy Z Fold 5 Tok - Átlátszó/Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok