Betöltés...

Asus SA202H Active Stylus beépített akkumulátor, 150 x 9.5 mm Szürke érintőceruza

Ár: 27.474 Ft

Az Asus SA202H Active Stylus egy kiváló minőségű érintőceruza, amelyet kifejezetten az Asus táblagépek és laptopok felhasználói számára terveztek. Ez a stylus nem csupán egy átlagos ceruza - beépített akkumulátorának köszönhetően hosszú órákon át használható anélkül, hogy aggódnánk az elemek lemerülése miatt.

A szürke színű kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz eszközünknek, emellett a könnyű és ergonomikus kialakítás garantálja a kényelmes használatot.

Az Asus SA202H Active Stylus precíziós pontossággal reagál érintéseinkre, így ideális eszköz a rajzoláshoz, jegyzeteléshez és szövegíráshoz egyaránt. A beépített akkumulátor gyorsan és egyszerűen tölthető, így sosem kell aggódnunk az éppen merülődő elemek miatt, és folyamatosan élvezhetjük az érintőképernyős eszközök kényelmét és sokoldalúságát.

Legyen szó művészetről, munkáról vagy szórakozásról, az Asus SA202H Active Stylus mindig készen áll az alkotásra és a produktív munkavégzésre.

Az Asus márka híres megbízhatóságáról és innovációjáról, és ez az Active Stylus nem kivétel. A felhasználók a világ minden táján bíznak az Asus termékekben, és ez a stylus bizonyítja, hogy az Asus továbbra is a technológiai fejlődés élén haladva kínálja a legjobb eszközöket.

Ha kiemelkedő minőségű érintőceruzára van szüksége, amely megfelelő teljesítményt nyújt minden körülmények között, az Asus SA202H Active Stylus a tökéletes választás lehet.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Asus SA202H Active Stylus beépített akkumulátor, 150 x 9.5 mm Szürke érintőceruza" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: