Betöltés...

Ütésgátló kerékpáros telefontartó

Ár: 6.690 Ft




Kerékpáros telefontartónk pótolhatatlan eszköz minden kerékpáros vagy motoros rajongó számára, aki szeretné, hogy mindig kéznél legyen a telefonja, még intenzív edzés vagy kirándulás közben is. Kiváló minőségű anyagokból készült, így szilárd és biztonságos tartást biztosít okostelefonjának, miközben megvédi az ütésektől.
Kerékpáros telefontartónkat a biztonság és a kényelmes használat szem előtt tartásával terveztük. A szilárd csatnak köszönhetően telefonja biztonságosan rögzítve marad még vibráció és egyenetlen terepen is.
Tartónk a legtöbb okostelefon modellel kompatibilis, köszönhetően az állítható kialakításnak, amely lehetővé teszi, hogy a szélességet a készülék méretéhez igazítsa. Ezenkívül a 360 fokos elforgathatóság lehetővé teszi a betekintési szög egyszerű beállítását, ami kényelmesebbé teszi a navigációt vagy a zenelejátszást vezetés közben.
Kerékpár/motorkerékpár kormánytartónk felszerelése rendkívül egyszerű és gyors. Egyszerűen rögzítse a tartót a kormányhoz a mellékelt adapter segítségével, majd helyezze bele telefonját. A fogantyú hátulján zárkapcsoló található. Most már mindig kéznél tarthatja okostelefonját vezetés közben.






TULAJDONSÁGOK:


Kiváló minőségű kivitelezés
17cm x 9cm maximális méretű telefonokhoz passzol
Kormányra szerelhető
Univerzális méret
Adapter különböző kormányátmérőkhöz
360°-ban forgatható fogantyú
Gyors és egyszerű telepítés
Szín: fekete


MÉRETEK:






Magasság: 15 cm-től 19 cm-ig
Szélesség: 8cm-től 10cm-ig
Adapter szélessége: 9,5 cm
Max adapter hosszabbítás: 5 cm






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Ütésgátló kerékpáros telefontartó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: