Betöltés...

TRIBIT FLYBUDS 3 BTH92SC bluetooth fülhallgató - FEKETE - Sztereo, V5.3, TWS, mikrofon, zajszűrő, IPX7 vízálló, töltőtok - C01-2101N-24 - GYÁRI

Ár: 13.429 Ft

Termék teljes neve: TRIBIT FLYBUDS 3 BTH92SC bluetooth fülhallgató - FEKETE - Sztereo, V5.3, TWS, mikrofon, zajszűrő, IPX7 vízálló, töltőtok - C01-2101N-24 - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-263864
Gyártó: TRIBIT
Termék leírása:
Hallgassa kedvenc dallamait teljesen új módon. A BTH92SC kristálytiszta, részletgazdag hangzást kínál, míg a könnyű és ergonomikus kialakítás páratlan kényelmet biztosít. Töltőtokkal akár 100 órát is bírnak. Ezenkívül IPX7 vízállóak, így tökéletesek az intenzív edzésekhez.

Ne aggódjon amiatt, hogy a fejhallgató a legkevésbé alkalmas pillanatban lemerül. A BTH92SC körülbelül 5 órát tud működni egyetlen töltéssel. Eközben egy 2600 mAh-s töltőtok akár 100 órára is meghosszabbítja az üzemidőt. Az egyszerű töltés érdekében USB-C porttal ellátott kábelt talál. Körülbelül 3 óra elteltével a fejhallgató újra használatra kész lesz. A tok egyben powerbankként is szolgál, és megújítja okostelefonja energiáját.

Vigye magával kedvenc zenéit edzésre, munkába vagy egyetemre, vagy nyaralásra – a BTH92SC mindenhol nagyszerűen szól. A 6 mm-es meghajtókkal és dinamikus EQ-val rendelkező fejhallgató kiváló minőségű, részletgazdag hangzást és mélyhangokat kínál.

A Tribit fejhallgatók a Bluetooth 5.3-as verzióját használják, amely akár 10 méteres gyors és stabil kapcsolatot jelent. Ezenkívül olyan eszközökkel dolgoznak, mint az okostelefon, táblagép vagy laptop. Ráadásul a tok kinyitásakor automatikusan csatlakoznak a kiválasztott berendezéshez.

Ezzel még nincs vége a BTH92SC előnyeinek. A fejhallgatót ergonomikus kialakítása jellemzi, amely hosszan tartó kényelmet biztosít fáradság nélkül. Ráadásul IPX7 vízállóak, így még kedvezőtlen körülmények között is használhatóak.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "TRIBIT FLYBUDS 3 BTH92SC bluetooth fülhallgató - FEKETE - Sztereo, V5.3, TWS, mikrofon, zajszűrő, IPX7 vízálló, töltőtok - C01-2101N-24 - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok