Betöltés...

Autós tablettartó

Ár: 2.590 Ft




Az autós fejtámlára rögzíthető tablettartó egy funkcionális eszköz, amely lehetővé teszi a tablet használatát hosszú autós utak során anélkül, hogy a készüléket a kezében kellene tartania. A tartó karjai szilárdan tartják a tabletet, megakadályozva, hogy vezetés közben kiessen.
A fogantyú masszív és tartós anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot és a biztonságos használatát. Univerzális mérettel rendelkezik, így a legtöbb piacon kapható táblagéphez illeszkedik.
A tartó felszerelése nagyon egyszerű és csak néhány pillanatot vesz igénybe. Mivel a fejtámlára van felszerelve, nem foglal több helyet az autóban, ami különösen hasznos hosszabb utak során.
Az autós tablettatartó tökéletes megoldás azoknak, akik kényelmesen szeretnék használni készüléküket hosszú utakon. Ennek köszönhetően az utazás kényelmesebbé válik, és szabadon böngészhet az interneten, filmeket nézhet vagy zenét hallgathat. Minden bizonnyal megfelel az elvárásainak, és még élvezetesebbé teszi a volán mögött eltöltött időt.






TULAJDONSÁGOK:


Kiváló minőség
A legtöbb táblagéphez használható
Rögzítés az ülés fejtámlájára
Erős fülekkel rendelkezik, amelyek védik a tabletet
Nagyon gyors és egyszerű telepítés
11-19 cm széles tabletekhez használható
10,5-14 cm-es oszloptávolságú fejtámlákhoz illik
Fekete szín






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Autós tablettartó " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: