Betöltés...

Karl Lagerfeld Apple iPhone 14 Plus Hátlapvédő tok - Fekete

Ár: 11.850 Ft

Karl Lagerfeld Apple iPhone 14 Plus hátlapvédő tok
Karl Lagerfeld Signature Logo Cardslot A legendás Karl Lagerfeld, a világhírű divattervező által kifejlesztett védőtokok gyűjteménye. Ez egy egyedülálló borítósorozat, amely telefonját divatos kiegészítővé teszi mindennapi stílusában. A tokok kiváló minőségű szintetikus bőrből készülnek, és a híres tervező aláírásával díszítettek. További kényelmet biztosít a felhasználó számára egy patch zseb, amely tökéletes kiegészítő hely a dokumentumok vagy a fizetési kártya tárolására.

A Signature kollekció tartozékai nagyszerű ajánlatot jelentenek azok számára, akik egyedi tokot keresnek, hogy luxus stílusban védjék iPhone-jukat.
Stílusos védőtok biztosítja a készülék biztonságát a karcolások és ütések ellenÚgy tervezték, hogy megvédje a készüléket és elegáns megjelenést kölcsönözzön nekiRugalmas és puha TPU oldalak az egyszerű telepítéshezKemény polikarbonát hátlap öko bőrréteggel borítvaPrecíz illeszkedés a készülékhez A Karl Lagerfeld licence alapján gyártott termék

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld Apple iPhone 14 Plus Hátlapvédő tok - Fekete" című hirdetést látja. (fent)