Betöltés...

Adókészülék fm mp3 bluetooth 5.0 autós töltő 3x usb tf microsd fekete

Ár: 10.390 Ft

UGREEN CD229 Bluetooth 5.0 FM adó autós töltővelMuzsikáljon az autóban és töltsön egyszerre több készüléket - az UGREEN töltővel és FM adóval ez lehetséges! A termék 3 USB porttal van felszerelve.
Ezek közül 2 támogatja a gyorstöltést, a harmadik pedig lehetővé teszi a zeneszámok lejátszását például egy pendrive-ról.
A készülék használata egyszerű és biztonságos.
A Bluetooth 5.0 megbízható kapcsolatot biztosít, és lehetővé teszi, hogy ne csak zenét hallgasson, hanem biztonságosan telefonálhasson az autóban.Egyszerre akár 2 eszköz töltéseAz adó USB-C és USB-A portokkal van felszerelve - akár 2 eszközt is csatlakoztathat egyszerre az azonnali töltéshez.
A termék támogatja a 20W-os PD és a 18W-os QC3.0 gyorstöltést.
Mit jelent ez a gyakorlatban? Például az iPhone 12 sorozatú készülékedet mindössze 30 perc alatt 60%-ra töltheted fel! Az adó második USB-A portja alacsony áramerősségű, és hordozható pendrive-ok csatlakoztatására szolgál.
Nem javasoljuk, hogy eszközök töltésére használd.3 módon zenét lejátszaniA zenét úgy hallgathatod, ahogyan szeretnéd.
Az adó lehetővé teszi a zenelejátszást 3 módon.
A Bluetooth 5.0 segítségével párosíthatja például telefonjával.
Ha ezt megtette, vezeték nélkül hallgathatja kedvenc lejátszási listáit.
Zenét játszhatsz le TF-kártyáról vagy akár 128 GB kapacitású pendrive-ról is.
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb médiát, és élvezze a kiváló hangminőséget!Biztonságos telefonhívásokBeszélt már valaha telefonon az autóban? Az UGREEN CD229 jeladó lehetővé teszi, hogy ilyen helyzetekben felszabadítsa a kezét és gondoskodjon a biztonságos vezetésről.
A készüléket egy könnyen elérhető, kényelmesen használható gombbal látták el, amellyel gyorsan válaszolhat vagy elutasíthat egy hívást, leteheti a telefont, és akár újra is tárcsázhat egy adott számot.Megbízható vezeték nélküli kapcsolatAz interferenciától vagy egyéb kapcsolati problémáktól tart? Nem kell! A termék támogatja a modern Bluetooth 5.0 kapcsolatot, amely stabil és megbízható jelátvitelt biztosít.
Emellett kiváló hangminőséget és tisztaságot garantál.
Az adó párosítása a kiválasztott eszközzel rendkívül egyszerű és gyors, akárcsak az FM frekvencia szinkronizálás.Intelligens feszültségfelügyeletA gyártó az adó használatának biztonságáról is gondoskodott.
A készülék intelligensen figyeli a jármű akkumulátorának feszültségét, és az aktuális értéket egy jól látható képernyőn jeleníti meg.
Ha az eltér a normálistól, a kijelzőn lévő számjegyek villogni kezdenek, így azonnal értesülhet a rendellenességekről, és elég gyors reagálási képességet nyerhet.Egyszerű és kényelmes kezelésAz adó használata mesésen egyszerű.
Egy nagy, könnyen hozzáférhető gomb segítségével vezérelheti a telefonhívásokat, a mellette lévő kapcsolókkal pedig megváltoztathatja a lejátszott dalokat.
A termék egy többfunkciós gombbal és egy kék LED-es kijelzővel is fel van szerelve.
A TF-memóriakártya foglalat úgy lett elhelyezve, hogy bármikor kényelmesen hozzáférhessen.
Márka
UGREEN
Modell
CD229
Bemenet
12-24V/3.6A
USB-C kimenet
5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.67A
USB-A1 kimenet
5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
USB-A2 (zene)
5V/1,5A
USB-C + USB-A1 kimenet
5V/4,8A max.
Teljes kimeneti teljesítmény
31.5W
Bluetooth verzió
5.0
Hatótávolság
Akár 5m
FM TX frekvencia
87.5-108MHz
Támogatott formátumok
MP3, WMA, WAV, APE, FLAC
USB flash meghajtók/TF memóriakártyák támogatott kapacitása
Legfeljebb 128 GB
Méretek
41.97x53.3x72.74mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Adókészülék fm mp3 bluetooth 5.0 autós töltő 3x usb tf microsd fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: