Betöltés...

Gyorstöltő usb-c + usb 36 w-os gyorstöltés 4.0 tápellátás fehér

Ár: 16.200 Ft

Termékkód: 1019250Az Ungreen hálózati töltővel megújíthatja mobilkészülékei energiáját. Az azonnali PD töltés a hagyományos töltőkhöz képest többszörösen gyorsabbá teszi a töltést.Főbb jellemzők:

- Intelligens hálózati töltő európai csatlakozóval és számos gyorstöltési technológia támogatásával. Kompakt, 2 porttal felszerelt kütyü: C típusú USB és USB. Tökéletes a mobil eszközök, például okostelefonok, táblagépek vagy akár laptopok energiájának megújításához.
- Gyorstöltés kompendiuma - A tartozék támogatja az összes legnépszerűbb gyorstöltési technológiát. A Power Delivery 2.0-tól (PD 2.0) és a gyorstöltéstől (QC 3.0) az SCP + FCP (Huawei) és az AFC (Samsung) töltésig.
- Azonnali energia-visszaállítás - A fent említett gyors energia-visszaállítási változatokkal készüléke akár többször gyorsabban nyerheti vissza a teljes energiát, mint a hagyományos töltőkkel. A Xiaomi 6 teljesen feltöltődött 1,5 óra alatt. A Huawei Mate 20 2, az Apple MacBook pedig 2 óra 20 perc alatt.
- Laptopok esetében is - a PD technológia lehetővé teszi, hogy ne csak okostelefonokat, hanem USB Type C porttal felszerelt laptopokat is töltsön. A megfelelő kábellel az adapter a klasszikus hálózati adapterekhez hasonló töltési sebességet biztosít.
- 2 eszköz egyszerre - 2 port, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 készüléket csatlakoztasson, és így egyszerre 2 eszköz energiáját újítsa fel! Nem kell megvárnod, amíg az első készülék töltése befejeződik ahhoz, hogy a másodikat csatlakoztathasd.
- Kiváló minőségű anyagok - Tűzálló és tartós anyagok kombinációjából készült: PC és ABS. Ellenáll a leejtéseknek és a túlzott hőnek.
- Intelligens chip - A tartozék intelligens kezelőchippel rendelkezik, amely az optimális feszültséget az adott berendezéshez igazítja. Az Ön készüléke pontosan annyi áramot kap, amennyire szüksége van a lehető legrövidebb idő alatt a helyreállításhoz, anélkül, hogy ezzel egyidejűleg kockáztatná az akkumulátor károsodását.
- Több szintű védelem - Többek között túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem. Teljes körű védelem mind a tartozék, mind a töltendő berendezés számára.
- Az akkumulátor és az áramszámlák szem előtt tartásával - Ha a berendezés teljesen feltöltődött, a töltő automatikusan kikapcsol, így gondoskodik a töltendő eszköz akkumulátoráról és energiát takarít meg.
- Széles hálózati feszültségtartomány - A 100 - 240V-os feszültségtartomány lehetővé teszi, hogy az adaptert világszerte gond nélkül használhassa. A megfelelő adapterrel bármilyen utazásra magával viheti!Specifikációk:- Márka: Ugreen
- Anyag: PC + ABS
- Dugó: Európai
- Portok: Dugaszoló: 1: C típusú USB PD, USB
- Voltage/voltage (input): 100 - 240V/0.7A
- Feszültség/koncentráció (kimenet): USB-C PD - 5V/3A, 9V/3A, 15V/2.4A; USB - 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A;A készlet tartalmazza:- Gyors hálózati töltő


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Gyorstöltő usb-c + usb 36 w-os gyorstöltés 4.0 tápellátás fehér" című hirdetést látja. (fent)