Betöltés...

PanzerGlass D3O HardCase Apple iPhone 15 Pro Max Magsafe Tok - Átlátszó

Ár: 13.740 Ft

A D3O® Bio-val, a világ legfejlettebb növényi alapú védőanyagával készült, amely megbízhatóan védi, ez a tok megvédi telefonját a leejtésektől, ütésektől, karcolásoktól és bármi mástól. A tok 100% -ban újrahasznosított műanyagból készült, a keret 44% növényi alapú tartalommal. Ez azt jelenti, hogy 4,8 méteres magasságból több leejtést is képes elviselni, vagy egy erkélyen ülve és véletlenül leejtve a telefonját.
A HardCase védi és meghosszabbítja telefonja élettartamát, így egy nap továbbadhatja valaki másnak, aki ugyanúgy szeretni fogja, mint Ön. Ez az egyik módja annak, hogy egy fenntarthatóbb jövőért dolgozzunk. A másik a kevesebb csomagolás használata: Ebben az esetben a korábbi modellekhez képest körülbelül 40%-kal* sikerült csökkentenünk a papírcsomagolást. És mint minden termékünk, ez is újrahasznosítható, FSC™ tanúsítvánnyal rendelkező dobozban kerül forgalomba.A MagSafe-kompatibilis HardCase merev, átlátszó hátlappal rendelkezik, amelyet puhább keret vesz körül. Mind a hátlap, mind a keret sárgulás ellen védett, így tokja továbbra is nagyszerűen fog kinézni nap mint nap, még erős használat esetén is. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "PanzerGlass D3O HardCase Apple iPhone 15 Pro Max Magsafe Tok - Átlátszó" című hirdetést látja. (fent)