Betöltés...

Spigen Urban Fit AirPods Pro rózsaarany tok

Ár: 9.555 Ft



A termékleírás automata fordítóval lett fordítva, ezért néhol értelmetlen szavak fordulhatnak elő benne. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk üzenetet.
Magyar nyelvű termékleírás:
A SPIGEN Urban Fit tok védi AirPods fülhallgató a károsodástól. A kulcstartó tervezési szabadít fel a kezét a könnyű hordozhatóság fülhallgató. Tökéletes illeszkedés megakadályozza a fejhallgató leesését ki az ügyben. Kiváló minőségű alkatrészek: szövet, szilikon , protect AirPods fülhallgató ütődések és leesik. Puha mikroszálas belső megvédi fülhallgató a karcolásoktól. megnyitása és emelési funkció könnyű hozzáférést biztosít a fülhallgató. kulcskarika megengedik, hogy az ügyet egy táskát, kulcsok vagy ruházatot, amely lehetővé teszi, hogy a közlekedés fülhallgató biztonságosan.
Angol nyelvű termékleírás:
Angol nyelvű termékleírás:
The SPIGEN Urban Fit case protects AirPods earphones from damage. The keychain design frees up your hands for easy carrying earphones. Perfect fit prevents the headphones from falling out of the case. High-quality components: fabric, silicone, protect AirPods earphones against bumps and falls. Soft microfiber inside protects earphones from scratches. Opening and lifting function provides easy access to the earphones. Attached key ring allows you to attach the case to a bag, keys or clothing, which allows you to transport earphones securely.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Urban Fit AirPods Pro rózsaarany tok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok