Betöltés...

Spigen Cyrill Shine Magsafe Iphone 14 Plus Glitter Átlátszó tok

Ár: 13.900 Ft



A Spigen Cyrill Shine védőkészlet egy egyedülálló ajánlat, amely egy tartós védőtokot és két csomag kiváló minőségű Spigen Glas.TR edzett üveget tartalmaz. A tok rendkívül vékony és könnyű, egy átlátszó polikarbonát rétegből áll, amely körbeöleli a telefon széleit és hátulját, valamint egy hőre lágyuló lágy anyagból készült robusztus keretet a telefon körül, amely tovább védi a készüléket az esések hatásaitól. A tok keretét finoman csillogó csillogás borítja. A tok a MagSafe vezeték nélküli töltővel kompatibilis mágneses gyűrűvel van ellátva a gyors és egyszerű töltés érdekében. Ideális tok azoknak, akik értékelik a készülékük eredeti megjelenését egy kis változatossággal.

A Glas.TR kristálytiszta edzett üveg, amely 0,2 mm vastag és 9H keménységű (ellenállósági fokozat), így rendkívül karcálló. A termék kiváló színvisszaadással rendelkezik, és nem befolyásolja az érintésérzékenységet. Ezenkívül az üveget speciális nanobevonat borítja, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatoktól és egyéb szennyeződésektől. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% valódi
- Eredeti csomagolásban
- Vékony és könnyű
- Stílusos
- Nagyszerű illeszkedés
- Teljesen működőképes
- Könnyen összeszerelhető és eltávolítható
- Az üveg méretei: A KÉSZLET TARTALMA:
1 x Spigen Shine Mag tok
2 x Spigen Glas.TR üveg
1 x szerelőkészlet

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Cyrill Shine Magsafe Iphone 14 Plus Glitter Átlátszó tok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok