Betöltés...

Tok álló, bőr hatású (FLIP, oldalra nyíló, asztali tartó funkció, csuklópánt, mandala minta) MAGENTA Samsung Galaxy A14 4G (SM-A145), Samsung Galaxy A14 5G (SM-A146)

Ár: 4.490 Ft

A tok mintája a legtöbb ilyen típusú toktól eltérően nem festett vagy nyomtatoot, hanem prés segítségével az anyagra préselődik, ami tartóssá teszi, nem kopik le, és puha, egyenetlen felületet ad a toknak. A tok két irattartó zsebbel rendelkezik, amelyekben kártyákat és bankjegyeket egyaránt tárolhat. A tokhoz rögzített zsinór garantálja a tok biztonságos fogását, és lehetővé teszi, hogy mindig a közelben tartsa. Az ökobőr bevonat elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak, a rugalmas TPU betét pedig megkönnyíti a készülék tokba szerelését A mágneses zár erős fogást biztosít, és megakadályozza, hogy a pénztárca véletlenül kinyíljon.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márkák: Samsung
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Tok álló, bőr hatású (FLIP, oldalra nyíló, asztali tartó funkció, csuklópánt, mandala minta) MAGENTA Samsung Galaxy A14 4G (SM-A145), Samsung Galaxy A14 5G (SM-A146)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések