Betöltés...

Spigen Slim Armour Cs Iphone 15 Pro Max fekete - telefontok

Ár: 16.300 Ft

Spigen Slim Armour Cs Iphone 15 Pro Max fekete - telefontok

Spigen Slim Armour Cs Iphone 15 Pro Max fekete - telefontokSlim Armor CS védőtok két egymást kiegészítő anyag – ütéselnyelő TPU és erősítő polikarbonát – kombinációjából. A kétrészes felépítésnek köszönhetően a tok megbízható védelmet nyújt készülékének karcolásokkal és leeséssel szemben egyaránt. A modell az "Air Cushion Corners" technológiát használja, amely növeli a telefon sarkainak párnázottságát esés közben. A burkolat vékony, tökéletesen illeszkedik, teljesen működőképes, és nem korlátozza a hozzáférést az eszköz interfészéhez és portjaihoz.Emellett a CS-modellben van egy speciális hely a hitelkártyák számára, így maximalizálja a kényelmet a stílus elvesztése nélkül és a biztonság minősége. A Slim Armor CS teljesítményteszteken esett át, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy 26-szor esett le 2 méteres magasságból.
Az összes Spigen termék kopásállóság és pontos illeszkedés szempontjából tesztelték, hogy kiváló minőségű tokot biztosítsanak.TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Csomagolt eredeti csomagolás
- Elegáns
- Precízen elkészített
- Anyagok kompozitból készült
- Hatékony védelmet nyújt a karcolások és leesések ellen
- Katonai ejtésteszttel rendelkezik (MIL STD 810G 516.6)
- Tökéletes illeszkedés- Teljesen működőképes
- Nem korlátozza a külső portokhoz való hozzáférést
- Könnyen össze- és szétszerelhető< strong>SZETT TARTALMAZZA:
1 x Case Spigen Slim Armour CS

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Slim Armour Cs Iphone 15 Pro Max fekete - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok