Betöltés...

Spigen Glas.Tr ”Ez Fit” Iphone 15 Adatvédelem - telefon kijelzővédő

Ár: 12.630 Ft

Spigen Glas.Tr ”Ez Fit” Iphone 15 Adatvédelem - telefon kijelzővédő

Spigen Glas.Tr ”Ez Fit” Iphone 15 Adatvédelem - telefon kijelzővédőEdzett üveg forradalmian új beépítési módszerrel – ha megijedt az edzett üveg használatának ettől a részétől, akkor a problémái megoldódtak!_x000D_ Edzett üveg a Spigen "EZ Fit" sorozatából védett szerelőkeret tökéletesen vágott a telefon elejéhez, aminek köszönhetően tökéletesen elhelyezheti őket a képernyőn. A gyártó olyan mértékben leegyszerűsítette az összeszerelési módszert, hogy az minden felhasználó számára teljesen intuitív legyen._x000D_ A védőüveg egy vékony bevonat, amelyet a gyártási és megeresztési folyamat során 9H-ra keményítettek. Így még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel való érintkezéskor is ellenáll a karcolásoknak._x000D_ Az üveget oleofób és hidrofób réteg borítja, amely megakadályozza, hogy ujjlenyomatok vagy egyéb szennyeződések maradjanak a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintésérzékenységet, és rendkívül sima, így élvezetessé teszi az ujjak futást a képernyőn._x000D_ További funkciója a magánélet védelme – az üveg bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt. , így hatást érhet el, mint az ATM-eknél._x000D_ Az üveg kifejezetten a képernyő karcolódás elleni védelmére szolgál, és minimálisra csökkenti a képernyő sérülésének kockázatát egy váratlan esés során._x000D_ < p>Nézze meg, mennyire egyszerű: https://www. .youtube.com/watch?v=SqhPSAi- Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAauthorizedsklepSpigen_x000D_ * Az üveg/fólia csak a kijelző domború szerkezetű lapos részére van vágva, az adott telefonmodell gyártója által készített matrica szerint és annak alapján. Csak a fólia/üveg ilyen levágása biztosítja a teljes kompatibilitást védőtartozékainkkal.
** A kijelzők éleinek különböző marása miatt a védőfólia/üveg képernyőre történő felhelyezése után finom légkör keletkezik. létre lehet hozni a képernyő körül. Ez egy természetes helyzet, és magától a képernyőtől függ._x000D_ TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) A fürdés után azonnal kezdje el a felszerelést a fürdőszobában – a víz A gőz felszívja az összes port a légkörből, és nem zavarja Önt a telepítés során.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd száraz ruhával fényesre polírozza.
3 ) Helyezzen egy keretet lezáratlan üveggel a telefon elejére.
/>4) Távolítsa el a keretet és a védőfóliát. Szabaduljon meg a légbuborékoktól úgy, hogy az egészet körkörös mozdulatokkal több tucat másodpercig alaposan megnyomja. Csináld úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban tapadjon a képernyőhöz._x000D_ TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban csomagolás
- Keménység 9H
- Marott 2,5D élek kellemes tapintású
- További olefób réteg
- Adatvédelem
- Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását< br />- Méretek: 142x66 mm _x000D_ A SZETT TARTALMAZZA:
1 x Spigen Glas.TR "Ez Fit" Adatvédelem
1 x telepítőkészlet p>

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Előlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Glas.Tr ”Ez Fit” Iphone 15 Adatvédelem - telefon kijelzővédő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: