Betöltés...

Akai Glory O3 Mobiltelefon kitűnő állapot illetve garancia +

Ár: 25.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Garanciával rendelkezik úgymond friss telefon még, hozzá adok egy bluetooth-os Minihangfalt illetve Fólia a telefonra.


Operációs rendszer: Android 4.2 Processzor: ARM Cortex-A7 Harvard MTK MT6582, Négymagos Órajel: 1 GHz Kapacitás: 4 GB Memóriakártya foglalat: Igen Memóriakártya: SDHC RAM: 1 GB




Előnyök nagy felbontású IPS kijelző , dual sim , nagy teljesítményű akku , 4 magos
processzor Hátrányok sim-kártyát nagyon nehéz kivenni Egy hét használat után elmondhatom, hogy nem okozott csalódást ez a telefon. Bár a technikai jellemzők felsorolásánál (itt hiányzik ez az infó, de máshol találkoztam vele) félrevezető a normál sim-foglalat, ugyanis csak az egyik kártyahely normál, a másik microsim. Valamit az is hibásan van feltüntetve, hogy SDHC kártya kell bele, mert valójában microSD. A kijelzője nagyon szép, az érintést jól veszi, általában azt csinálja, amit az ember szeretne, persze olykor makacskodik kicsit, rá kell érezni a megfelelő érintésre. Az akkumulátor remek, bár én nem nyüstölöm egész nap, leginkább csak telefonálásra és sms-írásra használom, néha egy kicsit wifizek vele, éjszakára kikapcsolom, így 4-5 napot simán kibír egy töltéssel. Arra figyeljünk, hogyha egyszer beletettük a sim-kártyákat, akkor utána már ne nagyon akarjuk kivenni, ugyanis majdhogynem lehetetlen küldetés, mindenképpen kell hozzá egy szemöldökcsipesz, vagy valami hasonló, és még úgy is meg kell vele birkózni, szabad kézzel soha ki nem robbantjuk a helyéről. Ja, és a hátlap levétele is körömpróbáló. Összességében elégedett vagyok, nagy hibát nem találtam.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Héhalom
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Garancia: Garanciális
Márkák: Egyéb
Termék: Készülékek
Jellemző: Kártyafüggetlen
Extrák: Mini Hangfal Fólia Garancia Kártyafüggetlen készülék
 
Eddig megtekintették 1063 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Akai Glory O3 Mobiltelefon kitűnő állapot illetve garancia +" című hirdetést látja. (fent)