Betöltés...

USAMS indukciós töltő lámpával 3 az 1-ben 15W fekete CD181WXC01 (US-CD181)

Ár: 15.900 Ft

Az Usams US-CD181 egy szuperpraktikus, hordozható, asztali lámpával ellátott vezeték nélküli töltő, amely okostelefon, fülhallgató és Apple Watch töltésére szolgál. Ez a modern, összecsukható vezeték nélküli dokkolóállomás tökéletes asztali kiegészítő otthonába vagy irodájába, amellyel minden kütyüjét feltöltheti rendetlen és összegabalyodott kábelek nélkül. Ezen felül a praktikus, három fényerőfokozatú LED-lámpa jól jön, ha extra fényre van szüksége az íróasztalán vagy az éjjeliszekrényén.

Jellemzők:
Usams US-CD181 3 az 1-ben összecsukható vezeték nélküli töltőállomásPraktikus LED-lámpa a kényelmes olvasáshoz és íráshozVezeték nélküli töltő okostelefonokhoz, Apple Watch-hoz és fülhallgatókhozKettős tekercses kialakítás a telefon töltéséhez álló vagy fekvő módban isTúlfeszültség, túltöltés, túlhőmérséklet, rövidzárlat elleni védelemSzilikonbetétek az alján megakadályozzák a véletlen felborulástÉrintésvezérlő a talpon a 3 fényerőmód közötti váltáshozÖsszecsukható kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhová felvehesse, ahová csak megyMűszaki adatok:
Tápegység: 5V/2A, 9V/3AKimeneti teljesítmény: 15W max.LED fénykibocsátás: 3WCsatlakozó: USB-CAnyag: ABS

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "USAMS indukciós töltő lámpával 3 az 1-ben 15W fekete CD181WXC01 (US-CD181)" című hirdetést látja. (fent)